Hva er et land lease?

 En av de beste investeringene en person kan gjøre er å eie fast eiendom. Mens ditt hjem kan fortsatt svinge, det er en sterk ressurs du eier, kan sikre og bor i eller på. En leieavtale av land er en måte å eie et stykke av fast eiendom, men beholde land strukturer.

 Defiition

 En bakke leieavtalen er der den virkelige eieren av landet lease plass for noen andre å bruke. Eieren av landet ikke har noen strukturer på eiendommen.

 Boligtype berørt

 Næringseiendommer, hoteller og store bygninger, kan boliger samfunn utvikles på et land lease.

 Varighet

 Ofte land leieavtaler er langsiktige kontrakter, som en utvikler ønsker ikke millioner eller milliarder i investeringseiendom som vil miste sin leiekontrakt i løpet av kort tid. Land Leieavtaler ofte gå 50-99 år.

 Land eierskap

 Hvem som helst kan eie land i en situasjon med landskyld, men felles eiere kan være et myndighetsorgan eller utbygger som ser potensialet i de øvrige eierne.

 Fordeler

 Hvis du kjøper en bolig eller bygge på et land lease, kan du forvente en reduksjon på 25 prosent, ifølge "The Wall Street Journal."

 Ulemper

 Långivere kan være motvillige til å finansiere kjøp dersom leieperioden er for kort. Det kan også redusere annenhåndsverdi.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha