Hva er et nøkkelhull halsen?

 Motedesignere er alltid på utkikk etter en ny måte å en hals i en topp eller kjole, og en måte de kan gjøre dette med nøkkelhull halsen. Kan dannes halsen i et par forskjellige måter, men kan være en enkel slit i halsen av en bluse eller kjole. Spaltingen er vanligvis, men ikke alltid, er festet til oversiden med en krok og øye eller løkke og knute. Denne typen halsen er lett å gjøre ved sying av et klesplagg, siden kloakken trenger bare å fullføre kantene av slit og slå den på toppen. De fleste enkle sy mønstre som lenker som inneholder en "nøkkelhull halsen" til denne stilen.

 Den andre, mer komplisert nøkkelhull halsen ser mer ut som hans navn. Det er en sirkel eller oval kutt fra nakken av en kjole eller topp og fast satt, vanligvis med en knapp og løkke på toppen. En sirkel eller oval hardt dårlig kuttet, og materialet må være tydelig merket på fordypningen for å se til høyre.

 Denne stilen av halsen er rundt en stund, men var mest populær på 1940-tallet, det er brukt i badetøy, kvelden slitasje og en rekke andre plagg. Nøkkelhullet må være godt plasseres i plagget slik at det vil være attraktive. Når åpningen er satt for lavt eller for vid åpen, en kvinne mer av hennes cleavage enn hun kanskje tenkt å vise. Den er først og fremst beregnet for en annen hals, ikke avsløre en. Selvfølgelig, hvis avslørende er hva brukeren ønsker, vil en stor, lav nøkkelhull halsen tjene formålet. Denne stilen var populær i disco æra av 1970-tallet, og var ment å avsløre cleavage - og mye av det.

 En nøkkelhull halsen kan legge interesse for en ellers rutine juvel halsen. Det er smigrende på de fleste kvinner, og er vanligvis en attraktiv funksjon i en topp eller kjole.

  •  Nøkkelhull halsen, en stil designet for å avsløre cleavage, var populær under disco æra av 1970-tallet.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha