Hva er et skandaløst kontrakt?

 En avtale som er grovt urettferdig, urettferdig eller uærlig kan betraktes som et skandaløst kontrakt. Fastsettelse av hvorvidt en avtale er skandaløst hever vanligvis spørsmål om kompetanse, ærlighet og oppriktighet. Hvis det viser seg at disse tingene har blitt manipulert på en slik måte at en avtale har vært sjokkerende til samvittigheten til en normal person, vil en domstol tillater ikke kontrakten å gjennomføre.

 Den unconscionability av en avtale vanligvis oppstår som et forsvar. Når den ene parten saksøker for mislighold, kan den andre parten hevder at de ikke oppfylte sine forpliktelser, fordi det var en skandaløst kontrakt. Det er viktig å forstå at en avtale er ikke sannsynlig skandaløst vilkårene rett og slett fordi man partyâ € ™ s anses uheldig.

 For et skandaløst kontrakt som skal vurderes bør være grovt urettferdig eller urettferdig. Betingelsene og den potensielle nytten av kontrakten bør generelt sjokkerende til det normale persona € ™ s samvittighet. Domstolene ikke revidert tvilsomme kontrakter med sikte på å lære folk å ta bedre beslutninger. En courtâ € ™ s rolle i å avgjøre om en kontrakt er skandaløst er å hindre en av partene drar nytte av utnyttelsen av en annen.

 Kompetansen er en av faktorene som normalt vurderes i et slikt tilfelle. En skandaløst kontrakt er en som ikke ville oppgi en autorisert person. Hvis kompetanse er tatt i betraktning, er alder også ofte vurdert. Et eksempel kan være en ungdom sanger som har en kontrakt med en musikk-executive som trekker feilaktig i favør av musikkselskapet. En domstol kan synes det er et skandaløst kontrakt på grunn av den kunnskap og erfaring av musikken utøvende mot ungdom og inkompetanse av sangeren.

 Folk har vanligvis en stor frihet om innføring og tegne kontrakter. Imidlertid kan en rettskjennelse myndighet til å dømme rettferdig av disse kontraktene. Det juridiske systemet er basert på en høy grad av integritet. Til rettssystemet som skal brukes for avtaler som er grovt ubalansert ikke er generelt sett på som tjener til å håndheve det beste for samfunnet.

 Ærlighet er også ansett som en del spørsmål av conscionability. En domstol vanligvis ikke tillater en part til å dra nytte av en avtale når fakta har vært bevisst og grovt fordreid til den andre. Rettferdighet er også ansett for å være mottatt i forhold til fordelene. Domstoler vanligvis ikke håndheve kontrakter som er så ensidig som en ærlig mann ikke ville godta fordelene.

  •  Den unconscionability av en kontrakt oppstår vanligvis når den ene parten saksøker for kontraktsbrudd.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha