Hva er et skjema?

 Et skjematisk diagram som viser en forenklet representasjon av et system. Slike ordninger er ofte ikke true til skala og bruker symboler i stedet for realistiske bilder. Deres mål er å forklare hvordan systemet er organisert, og hvordan det fungerer.

 Det finnes mange eksempler på ordninger som oppstår daglig. Den vanligste ordningen er å finne i store byer som kartet undergrunnen. Over hele kloden, bil og motorsykkel eiere manualer tungt på slike ordninger for å reparere kjøretøyene sine. Tidsplaner er også brukt for kjemiske prosesser, ledninger, avløp og illustrere elektroniske kretser.

 Ordningen arbeid fordi de gir en klar illustrasjon av hvordan et system fungerer. Bruken av mellomrom opplyste en Systema € ™ s organisasjon i stedet for å kaste bort plass med unødvendig informasjon. De er vanligvis ikke realistisk fordi komponentforhold lettere å forstå. Et godt diagram av elementer i rommet vil således holde funksjoner og forbindelser skilles fra hverandre. Den bruker også presise verdier og mengder, som, hvis vital er angitt på tegningen; ved bruk av symboler i diagrammet, de er ofte forbundet med en nøkkel.

 Det finnes andre regler er et skjematisk diagram, også. Tar elektronisk krets diagram som et eksempel, er det konvensjonene som vanligvis fulgte. Mange diagrammer av forskjellige kretser vil omfatte et sett med symbol system. Ved å holde symboler konsekvent, vil brukeren få en høyere grad av fortrolighet med krets oppsett.

 I et koblingsskjema, kan tråder kontakt med hverandre, og de noen ganger overlapper hverandre. For å skille mellom de to, er en rund, svart prikk brukt for å illustrere en forbindelse. Hvis to ledninger krysser på en tidsplan og det er ingen vits, det er trygt å anta at de ikke koble til.

 I tillegg, hvis det er en kort linje mellom en komponent og en forbindelse, blir størrelsen av rørledningen overdrevet. Dette gir ekstra plass til å tolke for hjernen. Som et resultat, vil separasjonen av komponenten og forbindelsen klargjøres.

 For å få til enklere forståelse og feilsøkingssymboler innenfor et skjema er vanligvis horisontalt eller vertikalt. Bruken av konsekvent sportsfiske gir en følelse av orden til planen, som også er hendig Braina € ™ s tolkning av systemet. Dette er ikke en absolutt lov tidsplaner; Hvis en skjematisk virkelig behov mange forskjellige vinkler det har fortsatt å bli brukt.

  •  Diagrams illustrere hvordan jobbe strukturer eller systemer.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha