Hva er et skoleavisen?

 En skole avisen utgis utelukkende produsert av elever fra en skole. Studentavisen ansatte er vanligvis ledet av en lærer som sponser gruppen. Læreren fungerer som en konsulent og hjelper til med å organisere elevene slik at de kan produsere publikasjonen på en riktig og effektiv måte.

 Skole aviser eksisterer for å stimulere elevenes interesse for journalistikk karrierer. Hvis en skole bestemmer seg for å starte en avis for sine studenter, må det først utpeke en avis ansatte sponsor. Når sponsoren er valgt, kan studenter søke om å frivillig eller til et medlem av avisredaksjonen. For å produsere en skole publikasjon, skoleavisen ansatte trenger tilgang til et tekstbehandlingsprogram, et slags kamera, og en kopimaskin eller skriver. Verve tjenestene til en kommersiell utskrift selskap kan ofte være dyrt, med mindre skoleavisen betalt annonsering kan rekruttere.

 Elementære, midtre og videregående skoler har mulighet til å kjøre sine egne avis publikasjoner. Avhengig av nivået på gruppen av studenter, kan aviser omfatte en rekke seksjoner. For eksempel, de typiske high school aviser etter §§ av nyhetene, menneskelig interesse historier, sport, bok og film, tegneserier, puslespill, poesi, og råd kolonner. En skole aviser gi Brev til redaktøren, slik at spørsmål eller kommentarer fra leserne av boken.

 Som nevnt tidligere, for å redusere kostnadene ved inngåelse av en avis offsettrykk, akseptere noen skoler betalte annonser for selskaper. Avisen mottar penger fra lokale bedrifter bidrar til å betale for tjenester av en utskrift. Dersom skolen ikke har ressurser til å ansette en utskrift selskap, bruker skolen en kopimaskin for å churn ut kopier av skoleavisen.

 Student journalister skriver om en rekke emner for skoleavisen. Skrive om skolen møter, aktiviteter innenfor klasserom, medlemmer av studentmassen med interessante hobbyer, eller noe annet som kan være av interesse for leserne. Uansett hva de bestemmer seg for å skrive, avis ansatte lære å bruke de fem Ws i sitt forfatterskap: hvem, hva, hvor, når og hvorfor.

 Skrive for skolen kan være en del av en engelsk klasse eller extracurricular aktivitet. Mange studenter som skriver for skoleavisen bestemmer de ønsker å etterhvert bli profesjonelle journalister. Andre forfattere for skoleavisen ønsket ikke å søke en karriere i journalistikk; de bare liker å skrive for å få til å skrive. Uansett karrieren til en student reporter endelig avgjort, vil de få verdifull erfaring for skoleavisen.

  •  En stor del av skoleaviser aksepterer betalte annonser fra lokale bedrifter.
  •  En skole avis kan forholde seg til studentene delta i lagidrett.
  •  Skole aviser inneholder ofte kryssord og tegneserier å underholde leseren.
  •  Studenter kan ta bilder på skolens arrangementer for avisen.
  •  Elementære, middels og høy skoler kan publisere sine egne aviser.
  •  Skole aviser er produsert utelukkende av studenter ved en skole.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha