Hva er et stipend Pageant?

 Et stipend missekåringen er en konkurranse som tilbyr stipender til deltakere. Det er akkurat som en tradisjonell skjønnhetskonkurranse der deltakerne blir vurdert til å bære på presentasjon og utseende, men det kan også være en tjeneste element og talent. Organisasjoner verden rundt verts stipend konkurranser som tilbyr et utvalg av premier. Deltakerne kan være kvalifisert for premiepenger, selv om de ikke vinner, og hvor mye ressurser som er tilgjengelige, kan variere. Noen parader tilby penger for skolen, mens andre krever deltakerne til å utpeke en bestemt utdanningsinstitusjon som en mottaker.

 Konkurrenter i et stipend missekåringen vanligvis trenger å presentere seg på ulike arrangementer hvor dommerne har en mulighet til å score dem. Dette kan omfatte swimsuit konkurranser og kveld og formelle slitasje hendelser. Et talent porsjon kan være en mulighet til å demonstrere en ferdighet. Deltakerne også gjennomgå intervjuer hvor de snakker om sine interesser og mål. I noen organisasjoner, regionale parader mate til større konkurranser som til slutt ender opp med en nasjonal eller internasjonal konkurranse.

 Deltakere i et stipend missekåringen må følge strenge regler utgitt av moderorganisasjonen. Dette kan komme under mer hensyn, der deltakerne kan begrense etter alder og utdanning. Noen er begrenset til bestemte miljøer, ofte med sikte på å fremme høyere utdanning blant minoritetsgrupper. Mennesker kan trenge å godta visse atferd begrensninger også at restriksjoner på personlige relasjoner og aktiviteter kan inkludere å ha uekte barn. Disse restriksjonene er utformet for å beskytte integriteten til sponsing organisasjonen.

 For hver hendelse, kan individuelle regler diktere grensene for passende atferd og presentasjon. Et stipend missekåringen begrenset hva slags typisk brukt sminke og frisyrer, for eksempel. Noen kan være svært forseggjort og glitrende kostymer, slik at hår og sminke, mens andre insisterer på en mer naturlig look. Spesifikasjoner enn hemlines klær og dimensjonering kan også inkluderes, til tider, i interesse av å skape et ensartet utseende. Badedrakter, for eksempel, kan det være nødvendig å være i den samme fargeområde.

 Deltakere i et stipend missekåringen dømmes ikke bare på utseende, men også balansere, personlig atferd, og presentasjon. Dommere kan også se på mål og registrering av deltakerne. Noen som ønsker å bli lege og har jobbet på sykehus og klinikker, for eksempel, har en track record for å støtte sine påstander. Pageant arrangørene og kjente offentlige personer kan fungere som dommere, noe som sikrer en rekke score for hver kandidat til en mest mulig poengsum.

  •  Et stipend missekåringen er en skjønnhet konkurranse som tilbyr stipend til vinnerne.
  •  Stipend opptog inneholder ofte flere elementer som talent og service konkurranser.
  •  Dommere scoring stipend opptog av flere faktorer, blant annet fysisk utseende, balanse, personlig atferd, og presentasjon.
  •  Samfunnstjeneste er priset inn stipendkonkurranser.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha