Hva er et tilbehør vei?

 Et tilbehør veien er en føringsbane i hjertet som elektriske signaler passere direkte fra atriene til ventriklene, snarere enn gjennom atrioventrikulærknuten rutes som om de var i friske individer. Prosentandelen av personer født med en tilbehørspakke noe uklart, så noen ganger er det ikke medfører problemer, mens i andre tilfeller kan det føre til utvikling av hjertearytmier. En tilstand der pasienter kan noen ganger bli observert med et tilbehør veien er Wolff-Parkinson-White syndrom.

 Tilbehøret pathway signaler kan utføres svært raskt og gjen svært raskt. Dette kan føre til en for tidlig frigivelse av elektriske signaler til ventriklene, forårsaker hjerterytmeforstyrrelser når unormal hjerterytme blir forstyrret på grunn av syklusen av elektriske signaler. Videre arytmier som fører fra atria til ventriklene spres med tilbehøret bane i normal, ville de bli begrenset av AV-noden.

 En medisinsk forskning, så vel som et elektro kan brukes til å identifisere en arytmi. Hjertearytmier har visse signaturer som helsepersonell kan bruke for å identifisere deres opprinnelse. Hos en pasient med et tilbehør bunt, som unormal elektrisk signal detekteres, kan legen bestemme alvorligheten av forstyrrelsen og diskutere risiko med pasienten. En primær bekymring er at en pasient kan ha et hjerteinfarkt som et resultat av en arytmi.

 Behandling av et tilbehør bane involverer kirurgisk fjerning av vev skader, slik at ingen elektriske signaler kan bære mer. En vanlig brukt teknikk innebærer bruk av radiobølger til å bombardere den ekstra vev i hjertet. Det er risiko forbundet med ablasjon prosedyrer, og pasienter bør diskutere disse risikoene nøye før samtykke til drift. Det er også mulig å benytte medikamenter for å styre elektriske rytme av hjertet noen tilfeller.

 Hvis noe av tilbehøret pathway er diagnostisert, kan pasienten ønsker å spørre hvor alvorlig det er, hva de mulige komplikasjoner kan være, og er anbefalt som behandling. Hvis behandlingen er foreslått, kan pasienter spør hvordan det fungerer, hva det brukes, hva alternativene er, og hvis det er risiko forbundet med behandlingen. Det er viktig å få så mye data som mulig i å gjøre medisinske beslutninger for å muliggjøre en veloverveid valg. Pasientene kan også informasjon som de kan bruke når man diskuterer sine muligheter med venner og familie, samt helsepersonell som kan være involvert i behandling og gjenvinning.

  •  Et elektrokardiogram test kan bestilles for en pasient med et tilbehør strålen.
  •  Et tilbehør bunt gjør overføre elektriske signaler til atriene på toppen av hjertet til ventriklene ved sin base.
  •  Noen pasienter med alvorlig tilbehøret bunt kan kreve kirurgi.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha