Hva er et universalmiddel?

 Et mirakel er et stoff som kan tørke alle sykdommer. Som du kan tenke deg fra den velfylte hyllene på ditt lokale apotek, ingen er i stand til å finne en mirakelkur, selv om folk har sikkert prøvd. Myten om et universalmiddel fortsetter til denne dag i noen hjørner av alternative medisinske feltet, og en rekke produkter har blitt solgt til den uvitende publikum som "mirakelkurer". Som en generell regel, hvis et medikament er merket som universelle, det er en god sjanse det vil ikke fungere for noe, for ikke å nevne alt.

 Dessuten er det brukt for å referere til en cureall medisin, kan folk også være den rette til å beskrive sosiale, økologiske eller politiske problemer som en "mirakelkur". I den forstand, mange bruker begrepet nedsettende, med sikte på å undergraver de som tror det er en enkel og rask løsning på et problem. Når folk snakker om et universalmiddel for sosiale problemer, foreslår de at noens ønsketenkning clouding sin dom.

 Selv om de fleste mennesker i dag akseptere det faktum at en kur vil trolig aldri bli oppdaget, historisk, folk trodde at slikt materiale kan bli funnet, anvendelse og hardt arbeid. Alchemists i midten aldre forsøk på å oppdage et universalmiddel, i den tro at det i tillegg til helbredelse av sykdommen, vil stoffet også være i stand til å transformere uedle metaller til gull. På 1800-tallet, sjarlataner selge mirakelkurer for allmennheten, og hevdet at deres patenterte legemidler kan kurere alle sykdommer og styrke kroppen. Langt fra herding sykdommen, mange av disse falske produkter faktisk farlig.

 Universalmiddel Panacea er oppkalt etter den greske gudinnen for helse. Barnebarn av Apollo og datter av Asklepios, far til medisin, hadde Panacea et utvalg av brødre og søstre, inkludert Hygeia, gudinnen for renslighet. Ifølge legenden, Panacea gjennomført en slags eliksir eller urteblanding de brukes til å helbrede syke. Som en gudinne, selvfølgelig, hun var i stand til å formulere et stoff som tilsynelatende alt arbeidet.

 I en biokjemisk måte, er et under kur nesten umulig, om ikke helt så. Mange agenter forårsake sykdom, inkludert virus, sopp, bakterier, prioner og, blant andre, og det ville være svært vanskelig å tenke på en medisin som kan løse alle de potensielle alderen sykdom. Utvikling av et universalmiddel som betennelse, fysisk skade, og andre sykdoms komplikasjoner ville adresse vil være en prestasjon faktisk.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha