Hva er et visuelt språk?

 Visuelt språk er en form for kommunikasjon som visuelle elementer i motsetning til formelle skriftspråket for mening eller idé. Grafikk, evnen til å kommunisere til å kommunisere visuelt, blir betraktet som viktig som lesing og regning, ferdigheter til å lese og telle. Noen mennesker er visuelle tenkere, bokstavelig talt tenke i bilder, bruk av den delen av hjernen som er emosjonelle og kreative prosessen og gjøre følelse av informasjon. Visuell kommunikasjon kan uttrykkes i malerier, tegninger, symboler eller bare linjer og former arrangert for å finne en bestemt effekt.

 Kunst er et eksempel på bilder. Et maleri eller en skulptur kan formidle ideer eller tilbakekaller bestemte typer følelsesmessige reaksjoner. Det kan også ideer om historiske hendelser, for å uttrykke abstrakte begreper, eller bare for å være på den måten visse typer eller former for "arbeid" sammen eller en viss effekt på sinnet. Noen forskere mener at ulike deler av hjernen svare unike måter farger og former.

 Piktogrammer og ideograms former for bilder. Ikoner er bilder som ligner det de mener. De er fortsatt brukes til å formidle informasjon. Mange mennesker rundt om i verden er kjent med ikonene som slike ting som flyplasser, offentlige anlegg, og røykfrie områder som er merket med en sigarett i en sirkel med en diagonal strek over det. Ideogrammer bilder som representerer ideer og kan ofte bli forstått uten hjelp av skriftspråket.

 Mange av de gamle ikoner som overlever fortsatt anses som kunstformer. Disse omfatter helleristningene disse hendelsene som en yacht, en kamp, ​​eller former for tilbedelse. Piktogrammer og ideograms er fortsatt i bruk i deler av verden som ikke har et alfabet basert på skriftlig manus.

 Visuell tankegang er ansett for å være en rett hjerneaktivitet, og skiller seg fra venstre aktivitet hjernen, som antas å være lineær og analytisk. Visuelle tenkere har en tendens til å basere konklusjoner om informasjon om intuisjon i motsetning til tale eller språk.

 Noen forskere spore moderne alfabeter bilder. Brev er faktisk gamle fotografier, og ord er en serie med bilder. Moderne alfabetet bokstaver er ikke bare fonetiske symboler, men er basert på eldgamle religiøse bilder og symboler.

 Musivisual kommunikasjon er også en del av bildene. Begrepet refererer til musikk spesielt for å forbedre den visuelle opplevelsen av filmen. Det tilsvarer bildene sett på skjermen, og musikken kan fremkalle en følelse av frykt, angst eller andre følelser. De fleste kinogjengere forstå språket i musikalske signaler som tyder på at det skal skje noe dramatisk eller viktig tilstand.

  •  Maleriene er eksempler på bilder.
  •  Eksempler på visuelle språket kan være skulpturer.
  •  Ikonene er former for bilder.
  •  Musikk som er spesielt laget for å forbedre den visuelle opplevelsen av filmen er en form for visuelt språk.
  •  Tabeller og grafer er en form for visuelt språk som ofte brukes i presentasjoner.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha