Hva er et øyelokk Adhesion?

 Et øyelokk sutur er et sting satt inn i eller gjennom øyelokket for å gjenopprette traumer, rette et kosmetisk problem eller hold et implantat av noe slag. Kirurger må knivstikking steder i dette området med omhu for å unngå skade på øyet, og vil spesial sutur produkter spesielt utviklet for å brukes til bruk rundt øynene. Vanligvis er et oftalmisk kirurg ansvarlig for plassering av et øyelokk sutur.

 En grunn til å takle øyelokket sutur traumer. Pasienter kan sprekke eller skade sine øyelokk i en rekke tilfeldige omstendigheter, for eksempel hundebitt eller bilvrak. Det kan være nødvendig, en eller flere suturer på plass for å trekke øyelokket skadet vev sammen og fremme helbredelse jevnt. Noen ganger kan en pode er nødvendig for at skadet vev for å reparere. I noen former for skade, kan en lege øye sutur midlertidig stengt mens pasienten er utvinne fra traumer.

 Ved øyelokk sutur traumer pakke, er suturen vanligvis fra en absorberbar design. Som øyelokk helbreder, enzymer tilstede i kroppen begynner å bryte ned den sutur til pasienten. Leger kan fjerne sting, slik som de ikke bryte ned eller ikke lenger er nødvendig, men er ennå ikke løst. Pasientene har vanligvis å observere rundt på sidene av skaden i første omgang for å unngå rifter eller skader sting.

 I kosmetisk eller rekonstruktiv kirurgi, kanskje et øyelokk sutur være midlertidig eller permanent. Noen fremgangsmåter blepharoplasty korrigere formen og strukturen av øyelokket ved hjelp av en fast binding for å opprettholde øyelokket. I andre tilfeller kan kirurgen lage et snitt og å bruke sting på øyelokket for å holde sammen mens det gror. Når maskene kommer ut, kan en tynn arr eller linje være tilstede, og kirurgen vil være forsiktig med plassering for å få minimal synlig.

 Øyelokk vekter er den vanligste typen implantat som en kirurg trenger å bruke den, og et øyelokk sutur, vekten i posisjon i øyelokket. Pasienter som ikke kan lukke øynene og holde dem lukket vekter måtte trekke øyelokket ned og må beskytte øynene. Disse implantatene er designet og plassert i en rekke ulike måter, og de bør ikke påtrengende etter øyelokk kurere pasienten. Hvis en lege mener en vekt tilfelle, er adhesjonen sterk og holdbar til å støtte vekten på plass, men vil være meget godt, slik at det ikke forårsaker problemer med øye av pasienten.

  •  Øyelokk suturene er vanligvis gjort ved hjelp av absorberbare tråden.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha