Hva er etterskuddsvis av lønn?

 Ubetalte lønninger er lønn opptjent ved å jobbe, men ikke utbetalt til arbeidstakeren. Arbeidsgivere kan juridisk forpliktet til å betale for å tilby en fast tidsplan og til å betale ansatte for alle arbeidede timer. Ansatte som mottar ingen lønn når de forventer eller er kortsluttet på lønn kunne saksøke for ubetalte lønninger. Det finnes en rekke alternativer tilgjengelig for folk som tror at deres arbeidsgivere skylder dem penger.

 Mens folk kan håpe de vil aldri trenger å gjøre et krav for ubetalt lønn, er det lurt å tenke fremover og holde seg veldig bra, slik at eventuelle tvister kan løses raskt. Ansatte bør merke seg de timene de arbeider, gjør inkludert overtid, og de må holde skriftlig ordre for overtid, slik at det ikke kan være noen tvister senere på utbetaling av overtid. I tillegg skal de ansatte beholde sine paystubs slik at de kan sammenlignes med sine data og motta mot skattedokumenter på slutten av året. Eventuelle avvik bør diskuteres umiddelbart med arbeidsgiver.

 Et klassisk eksempel på forfalte lønninger kan komme i form av kortsluttede timer. En ansatt kan være en lønn som er lavere enn den burde være, fordi arbeidsgiver ikke klarte å betale for alle arbeidede timer eller ikke får overtid. I andre tilfeller kan ansatte får ingen lønn i det hele tatt. Konkurs er også en situasjon der ubetalte lønninger kan være et problem med virksomheter ikke gi kompensasjon for sine ansatte, på grunn av sin økonomiske situasjon.

 Noen ganger ubetalte lønninger er en feil. Det er generelt anbefalt at de ansatte gjør feil i deres lønn, inkludert paychecks returnert for tilstrekkelige midler, til seg oppmerksomheten til arbeidsgiver før du tar rettslige skritt. En ærlig feil oppsto og det kan rettes opp raskt. En arbeidsgiver kan ha glemt å overføre penger til lønn konto med banken på lønning, noe som gjør paychecks, bli returnert til folk som prøvde å sette dem. I dette tilfellet ville arbeidsgiver være ansvarlig for alle kostnader som påløper når den ansatte forsøkte å sette sjekken.

 Dersom en arbeidsgiver ikke svare på en forespørsel om å ta opp ubetalte lønninger, kan situasjonen bli rapportert til representanter for regjeringen, som jobber for organisasjoner som beskytter arbeidstakere, for eksempel Department of Labor i USA. Disse representantene kan være i stand til å hjelpe arbeiderne gjenopprette sine lønninger. Til slutt, for å ta kontakt med en advokat i saken uttalelse i retten. Det kan være dyrt å saksøke for ubetalte lønninger og dette er noe som må vurderes før du tar rettslige skritt.

  •  Ansatte trenger å holde styr på overtid for å sikre at de får en god avgift.
  •  Arbeidere bør holde godt slik at eventuelle lønns tvister kan løses raskt.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha