Hva er Extensor Digiti Minimi?

 Extensor digiti Minimi muskel av den bakre underarmen setter inn på baksiden av hånden. Lang og smal form og strekker seg over albuen til bunnen av lillefingeren. Denne muskelen er ansett å være en ytre extensor av hånden, slik at kroppen av muskelen er ikke funnet i hånden, men i underarmen, med det sene som bare håndleddet felles. Som navnet antyder, er den extensor digiti Minimi forlenget eller rette ut fingeren.

 Virkningen av den laterale epicondyle av humerus, oppstår den ytre av de to knobby benfremspring på undersiden av humerus ben i den øvre arm av dette via den vanlige strekkemuskel sene. Den vanlige extensor sene, senen at flere av musklene i det bakre kammer av den nedre arm er festet til den laterale epicondyle. Når armen på oneâ € ™ s side og peker palm fremover, denne muskelen på den laterale eller tommelen av armen, like på utsiden av leddet av albuen. Extensor digiti Minimi starter her ved siden av extensor digitorum communis, extensor carpi radialis brevis og extensor carpi ulnaris muskler, alle extensors i håndledd og fingre.

 Her går extensor digiti Minimi muskel noe på skrå i midten av baksiden av underarmen, som er en liten sene like før leddet felles. Denne senen er posterior til den distale radio-ulnar felles der radius og Albuebein bein i underarmen konvergerer håndleddet, og gir under rygg carpal ligament og kurver mot lillefingeren. Rygg carpal ligament er en bred, band-lignende ligament at de horisontale håndleddet wraps, holde alle senene i hånden for å gå inn sammen i en pakke.

 Hvis sene av extensor digiti Minimi krysser side, deler den i to parallelle sener som nærmer seg hverandre, den første phalangeal bein, den nærmeste av de tre små bein som utgjør lillefingeren. Like før de plasseres på falanks, de er koblet sammen med en liten del av den sene av extensor digitorum muskelen communis, såkalt extensor ekspansjon, som skjærer hverandre i en vinkel fra like under den ringfingeren konvergere de to. Sammen de fester seg til bunnen av den første falanks i ryggen eller baksiden. Dette vedlegget stedet betyr at hver sammentrekning av extensor digiti Minimi opp og vil trekke tilbake på lillefingeren, posterior utvidelse av den totale figuren.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha