Hva er Facial Serum?

 En ansiktsserum er en klar, tykk væske skjønnhet produkt ofte formulert for å løse et bestemt problem. Noen bruker dem til å bidra til å redusere fine linjer, rynker og mørke flekker, mens andre velger formler som bidrar til å forhindre akne og lyse i huden. Et serum kan inneholde mange forskjellige ingredienser, inkludert vitamin C, rose hip olje, glyserin, aloe og agurk.

 Typer

 Det er serums møter ment for å behandle forskjellige hudtyper, og hver av disse blandinger inneholder ingredienser er spesifikt rettet mot en hudfarge, eller en annen type. Produkter for tørr hud inneholder vanligvis rosmarin, kamille og mandelolje, som hjelper fukte tørre flekker og kan også bidra til å jevne ut fine linjer og rynker, noe som gjør dem anti-aging også. Gulrot frø, glyserin, og grapefrukt ekstrakt, som inneholder vitamin C, kan også være i anti-aldring formuleringer.

 Blandinger for fet hud inneholder vanligvis nype olje, peppermynte og lavendel. Akne utsatt enkeltpersoner kan dra nytte av disse ingrediensene, og nype olje kan hjelpe særlig helbrede blemishes og arr. Andre ingredienser i akne-kampene serumer inneholde aloe, agurk og calendula.

 Eye Serum et løp som vanligvis brukes til tynnere, mer sarte huden rundt øynene. De hjelper til å redusere rynker og fine linjer, og også bidra til å redusere synligheten av mørke ringer, ofte mer i forgrunnen er laget av dehydrering. Formler for øynene kan være lettere og mykere enn for ansikt og hals.

 Søknad

 Brukere trenger vanligvis bare et ansikt serum like før sengetid, etter vask ansiktet og halsen med en mild ansiktsrens. Ansiktet skal være litt fuktig under påføring; Dette bidrar til å absorbere væske i huden. Disse formlene er tynn og glatt, slik at de er fordelt over et meget stort område, slik at de fleste har bare omfatter noen få dråper på huden av hår linje på undersiden av halsen. Hvis de blir brukt, må toner brukes før serum og fuktighetskrem etter.

 Serumer og kremer

 Selv serumer og kremer er de samme, er det noen viktige forskjeller mellom de to. Ansikts serumer er ekstremt konsentrert, som er en del av grunnen til at så lite. De er også laget av små molekyler, noe som gjør dem dypt inn i huden, polering og helbredelse innenfra.

 Kremer, på den annen side, er utformet for å være på den øvre lag av huden, karakterisert ved at overflate hydrert. De hjelper huden til å være tørr, flassende og kjedelig, slik at det ser myk og smidig. Noen ansikts kremer formler inneholder også serum, eliminerer behovet for et ekstra produkt.

 Forholdsregler

 Dersom serumet er misfarget eller gul over tid, kan det bety at det er oksidert eller harsk. Oksiderte produkter kan være skadelig for huden og skal kastes. Forbrukere bør følge nøye med på utløpsdatoen på alle skjønnhetsprodukter, og velge elementer pakket i mindre pakker kan hjelpe folk bruke dem før de går dårlig.

  •  En krukke med ansiktsserum.
  •  Noen ansikt serumer er formulert for å bekjempe akne.
  •  Facial Serum påføres etter forsiktig rensing av huden i ansiktet og på halsen.
  •  Face serum hydrater og lysner huden.
  •  Eye serumer bidra til å redusere synligheten av mørke ringer under øynene.
  •  En toner må påføres før serumet.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha