Hva er farene ved sølv som et antibiotikum?

 Farene ved anvendelse av sølv som et antibiotikum oralt eller topisk i henhold til partikkel akkumulering, noe som er en irreversibel misfarging av huden, organskade, og feil kan føre til nervevev. Studier viser at selv med aktuelle kolloidalt sølv preparater med mikroskopiske partikler reise gjennom kroppen og kan finnes i vev og kroppsvæsker. Sølv forgiftning oppstår når de tunge metallpartiklene til å invadere celler og forstyrre den normale funksjon. I sjeldne tilfeller kan pasienter som lider permanent skade orgel og, muligens, organsvikt.

 Det er mulig å få sølv som et antibiotikum i uregulerte flytende kosttilskudd, aktuelle salver, og innen medisinsk foreskrevet salver og bandasje. Disse blandingene inneholder vanligvis kolloidalt sølv eller sølvsulfadiazin. Utviklingen av en tilstand som kalles argyria er en av de hyppigste risiko i bruken av sølv på denne måten. Som sølv partikler akkumuleres i eksponert vev, utvikler huden en brunlig nyanse, etter hvert blir grå skifer blå. Misfarging kan oppstå lokalt eller systemisk og er irreversible.

 Forskning viser at sølvnitratoppløsning hemmer liv og reproduktiv evne til bakterier, sopp og virus. Silver innledende forstyrrer cellulær respirasjon. Partiklene penetrere cellemembraner og for å omdanne oksygen i vann, deretter i hydrogenperoksyd, og til slutt i hydroksydioner. De tunge metallpartikler er også mitokondriene.

 I mitokondriene, sølvpartikler interferere med evnen til organeller for å skape adenosintrifosfat, energien for cellefunksjon. Studier tyder på at bruken av sølv som et antibiotikum forårsaker skade på deoksyribonukleinsyre, inhibering av celle reproduksjon. De berørte cellene dør til slutt. Denne aktiviteten er ønskelig fra bakterier, men sølv oppviser den samme aktivitet i retning av friske celler.

 Noen pasienter opplever sølv forgiftning når metallpartikler i nyrene eller leveren. Avhengig av mengden av aktiviteten av cellulære forstyrrelse, kan vevsskade og funksjonsfeil oppstår. Personer som bruker sølvsulfadiazin kan også utvikle urinkrystaller eller nyrestein. Omfattende skader kan bli organsvikt.

 Med sølv over en lengre periode kan også produsere kramper. De metallpartikler forstyrre den normale nervecelle kommunikasjon ved hjelp av kjemiske eller elektriske forstyrrelser. Ved registrering i blodet, studier tyder sølvsulfadiazin kan forårsake benmargsdepresjon, reduksjon av hvite blodlegemer og blodplater. Pasienter er mer utsatt for infeksjoner eller får langvarig blødning ganger.

 Silver også griper med absorpsjon av reseptbelagte legemidler, noe som gjør dem ineffektive formuleringer. Kolloidalt sølv samhandler hovedsakelig basert på penicillin, tetracyklin og kinolonantibiotika. Med sølv som antibiotika også redusert effektiviteten i skjoldbruskkjertelen erstatning legemidler.

  •  Til tross for de farer, er det mulig å motta sølv som en resept antibiotika.
  •  Bruken av en aktuell antibiotika sølv, kan føre til alvorlige problemer, slik som organskade og funksjonssvikt nervevev.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha