Hva er farge Enhanced Mulch?

 -Color Mulch blir forsterket for å forbedre trebaserte mulch med former lagt til intensiteten og varigheten av fargen. -Color Forbedrede mulches kommer i en rekke farger, inkludert blonde mulch, mulch nyanser av dyp rød, brun og svart mulch mulch. Kvaliteten på disse typer mulch variere av private produsenter og selgere. Low-end farge forbedret mulch er gjort fra bakken pallen, mens high-end produkter er laget av kvalitet løvtre mulch materialer.

 Landscape mulch brukes til å forbedre utseendet på et område ved å skape et jevnt lag av materiale over jorda rundt planter, landskap trær, hager, gangveier og terrasser. I tillegg til det estetiske appell, et lag av landskapet eller hagen mulch regulerer jordtemperatur rundt plantene, holde jorda varm om vinteren og kjølig i varme somre. En mulch lag styrer også fuktighet i jordsmonnet, forlater jorden fuktig i varmt, tørt eller vindfullt vær. Ugrasbekjempelse er en annen fordel ved anvendelse av mulch i hagen eller liggende. Wood og annet organisk mulch gi den ekstra fordelen av å legge organisk materiale til jorda, forbedrer jorda som en mulch lag brytes.

 Høy kvalitet farge forbedret mulch laget av høykvalitets løvtre materialer og biologisk nedbrytbare, miljøvennlige fargestoffer tilbyr alle fordelene ved regelmessig tre mulch, inkludert jord forbedring over tid, temperatur og fuktighet kontroll, og luke undertrykkelse. Videre farget mulch utformet for å holde fargen for hele sesongen. Motsatt vil tre mulch visne til grått i løpet av de første 1-3 månedene av eksponering for elementene.

 Gjennomsnittlig kvalitet farge forbedret tendens mulch er mindre kostbart enn en god kvalitet som skal hardtre mulch. Mange fargede tre mulches er laget av knuste paller som deretter farget og solgt som mulch bulk eller i små poser. Denne typen mulch gir et visuelt tiltalende lag, undertrykker ugress, og regulerer temperatur og fuktighet gjør som løvtre mulches, men det har ikke noen ekstra ernæringsmessig og organisk materiale som beriker jordsmonnet.

 -Color Forbedret mulch selges i bulk ved verftet på mange leverandører landskap eller i poser på hjem og hage butikker. Som med alle organisk mulch materiale, kan mulch styrket i fargen være et fuktig miljø hvor skadelig sopp og incests kan vokse og skape liv. For å unngå dette, bør fargen forbedret mulch bli behersket fra 2 til 8 inches fra bunnen av trær, busker og trehus ytterkledning.

  •  -Color Forsterket mulch meste løvtre mulch som er farget for å øke levetiden på fargen.
  •  Ved hjelp av mulch i en blomst seng kan hindre en påfølgende invasjonen av ugress.
  •  -Color Enhanced mulch er ofte mørkere enn den naturlige jord.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha