Hva er fargestoffer Calico?

 Farging er en tradisjonell måte å farge stoff og har vært praktisert i hundrevis av år. Calico er 100 prosent bomull, gir seg til fargestoff, fordi det lett kan absorbere pigmentene. En rekke fargeprosesser er tilgjengelige for calico, alt fra tradisjonelle naturlige fargestoffer, de moderne syntetisk.

 Naturlige fargestoffer

 Naturlige fargestoffer er de fra planter, insekter eller mineraler. Det er en miljøvennlig måte å farge Calico. En naturlig fargestoff gir stoffet en mer subtil fargevariasjon som syntetisk fargestoff. Han trenger en kjemisk biting som glaubersalt, å definere det, imidlertid, og dette kan også bli funnet i et syntetisk fargestoff. Naturlige fargestoffer kan eldes bedre enn kjemiske fargestoffer og utvikle seg til forskjellige toner når den utsettes for sollys. Du trenger mye farging stoff spot, så hvis du er døende mange calico, kan det ikke være praktisk eller kostnadseffektivt å bruke naturlige fargestoffer.

 Kaldt vann fargestoffer

 Små biter av Calico er tilpasset kaldt vann fargestoffer. Men vær forberedt, fordi det kan være pinlig. Stoffet er dyppet i et fargestoff fortynnes i et stort bad bøtte eller sink. Bland fargestoff, dyppe materialet vred seg på den og manøvrering for vaskemaskin kan være tung. Fargestoffet kan dryppe på klær, tepper eller gulv. Plasthansker er nyttige i å utføre denne type fargestoff. Dylon og Rit fargestoff produsere kaldt vann til husholdningsbruk og er lett tilgjengelig i håndverks butikker.

 Vaskes i maskin fargestoffer

 Maskinvaskbare fargestoffer er et foretrukket alternativ for farging store mengder Calico. Dyner, gardiner eller ark kan ha nytte fordi vaskemaskinen gir en mer jevn farge lag og følgelig en mer profesjonell resultat. Det eliminerer også eventuelle utslipp som kan oppstå med kaldt vann fargestoff. I tillegg, som det området Tintex forklart fargestoffer varmt vann ikke krever lut, eller at herdemiddelet.

 Tie-Dye

 Hvis du legger inn calico bruker elastiske bånd, kan du lage mønstre hippie tie-dye. Calico er ideelt for denne formen for farging, som det er 100 prosent bomull og fargestoff absorberer lett. Tie-farging fungerer bare hvis stoffet er minst 60 prosent bomull. Du kan lage farger, interessant stoff med tie-dye kits. Hvis du gjør utforske dette alternativet, må du følge instruksjonene nøye tie-dye å oppnå spektakulære resultater.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha