Hva er fengsel for post-svindel i Texas?

 Noen selskaper ser ut som de vil si noe for å selge et produkt. Disse oppfordringer kommer ofte i form av "søppelpost", som kan synes å være misvisende. I noen tilfeller kan imidlertid en person eller organisasjon ikke prøver å lure og svindle folk ved bruk av e-post til opp. Dette er en føderal forbrytelse og gjerningsmennene dømt for svindel i Texas kan stå overfor 20-30 år i fengsel.

 Mail svindel straffer

 post svindel innebærer en person ved hjelp av postgangen eller annen transportør for å fremme et program med den hensikt å svindle en annen person. Det er en føderal forbrytelse, og noen funnet skyldig står overfor et potensial på opp til 20 års fengsel og bøter på opp til $ 250.000 for en enkelt forseelse fra 2014. Dersom en finansinstitusjon er offer svindel eller bedrageri involvert føderal hjelp, kan domfelte møte opp til 30 år i fengsel og bøter på opp til $ 1 million, med oppstart i 2014. De føderale domstoler har makt til å bestille en noen eller alle av straffen være tjent med prøvetid - som er en form for tilsyn i samfunnet - i stedet for fengselsstraff.

 Bevis på ordningen

 For å overbevise deg om postsvindel, må påtalemyndigheten først bevise at du med vilje hadde svindel i verk. I tillegg må påtalemyndigheten bevise at du har gjort en falsk erklæring var "materiale" - noe som betyr at den uriktige fremstillingen forårsaket en person til å handle der de ellers ikke ville. Her er svindel noe mer enn bare å være mindre enn forestående for å tjene penger eller selge et produkt. For eksempel bruker den gigantiske skrift på en kupong som sa "Free Hair Dryer" ledsaget av fine print som sier "Med kjøpet av et produkt av lik verdi" ville ikke svindel men -. Hevder du er IRS, og krever noen til å sende en skattebetaling - ville være svindel.

 Indirekte bruk

 Forsendelser trenger ikke inneholde en feiltolkning, og du kan fortsatt bli dømt for postsvindel, hvis du gjør uriktige fremstillingen på telefon eller i person etter offeret reagerer på en oppfordring i posten. I tillegg er det nødvendig for påtalemyndigheten å bevise at du har personlig brukt posten, så lenge du er klar over at noen bruker den. Til slutt må påtalemyndigheten bevise bare at du hadde tenkt å svindle et offer, noe som betyr at du kan bli dømt selv om du var mislykket i dine forsøk.

 Wire svindel

 Den postsvindel kriminalitet er ikke om svindel ordninger utført via telefon eller Internett. Føderale lover imidlertid forby "tråd svindel" opptrer under en annen lov. Påtalemyndigheten må bevise hovedsak de samme komponentene, og potensialet fengsel holder deg oppdatert og andre straffer er de samme.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha