Hva er ferroelektrisk minne?

 Ferro Random Access Memory lagret datamaskin med en spesiell "ferroelektrisk film" som har evnen til å raskt endre har polaritet. Det er i stand til å beholde data selv når strømmen er ikke på, så itâ klassifisert som ikke-flyktig minne € ™ s. Ferroelektrisk minne fungerer uten batterier og bruker lite strøm når informasjonen er skrevet eller omskrevet til chip. Utførelsen av random access memory kombinert med egenskapene til read-only memory, ferroelektrisk minne. Den brukes for smartkort og mobile enheter som mobiltelefoner, fordi lite strøm er brukt og minnebrikkene er vanskelig tilgjengelig av noen rotet med dem.

 En ferroelektrisk minnebrikken opererer med en blyzirkonat titranate film for å endre et elektrisk felt rundt seg. Atomene i filmen kan forandre den elektriske polariteten positiv eller negativ, eller vice versa. Som et resultat, blir filmen bæres som en bryter som er kompatibel med binær kode, og kan gi data effektivt kan lagres. Polariteten av filmen er den samme som strømmen er slått av, holde dataene intakt og at brikken til å arbeide uten for mye energi. Ferroelektrisk minnebrikker vil holde data selv når strømmen er å slå av plutselig, som i en black-out.

 Sammenlignet med dynamisk random access minne og elektrisk slettbart programmerbart leselager, bruker ferroelektrisk minne mindre strøm 3000 ganger. Det er også antatt å være 10.000 ganger lengre fordi informasjonen kan skrives, slettes og skrives mange ganger. Et dielektrisk lag er brukt i DRAM, men et ferroelektrisk sjikt benyttes i stedet for det foran FRAM. Strukturen av de forskjellige minnebrikkene er ellers svært like.

 Også kjent som FeRAM benytter, kan skrive ferroelektrisk minne mye raskere enn andre minner. Skrivehastigheten er beregnet til å være nesten 500 ganger raskere enn med en EEPROM-enhet. Forskere har brukt elektronmikroskop for å ta bilder av de elektriske feltene på minne chipa € ™ s overflate. Med denne teknikken kan en sjekk for materialer som polarisering å måle atomnivå, en visning av minnebrikker som virker enda raskere.

 Ferroelektrisk minne mer energieffektiv enn andre typer av datamaskinens minne. Det er også tryggere å bruke og lagre data, ettersom viktig informasjon wonâ € ™ t så lett tapt. Den er egnet for bruk i mobiltelefoner og radiofrekvensidentifikasjonssystemer. Minnebrikkene kan skrive data mange ganger, slik at hukommelsen vil ikke slites ut og må skiftes ut i løpet av kort tid.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha