Hva er Fexofenadine HCL?

 Fexofenadinhydroklorid er et stoff som brukes av personer som lider av året eller sesongmessige allergier. Medisinen fexofenadin kommer i forskjellige former, og bokstavene HCL at det er i tablettform som regel en eller to ganger daglig, avhengig av dosering i tabletten. Mange steder kan kjøpes som en over-the-counter medisiner og kan brukes til å behandle allergiske symptomer samt Urticaria i voksne og barn.

 Medikamentet virker som et antihistamin og lindre allergi forårsaket av en rekke symptomer. Rennende øyne, nysing, elveblest eller utseendet på en tørr kløe i halsen og nesen totaliteten håndteres av feksofenadin HCl. I de fleste tilfeller vil ta medisiner i tre timer for å oppnå maksimal effektivitet, så mange mennesker, vil bli fortløpende gjennom hele sesongen av allergi.

 Barn og voksne kan ta feksofenadin HCl. Når gitt for hudirritasjoner, er den godkjent for bruk hos spedbarn eldre enn seks måneder; når det gis for allergi, er det vanligvis gitt til dem for mer enn to år gammel. Dosen for voksne er to til tre ganger høyere enn dosen for barn under 11 år gammel. Fexofenadin HCL er også i flytende form som ofte er lettere å håndtere små barn.

 Noen mennesker kan ta negativ opplevelse når de først starter av medisinen. Milde bivirkninger forsvinner vanligvis etter at kroppen justerer seg til medisinen inkluderer gastrointestinale symptomer som magekramper, diaré, og en generell følelse av kvalme. Noen utvikler kramper som ligner de opplevde under en menstruasjonssyklus. Det kan også kropps- og muskelsmerter, tretthet og hodepine.

 De fleste av disse effektene vil forsvinne, men hvis de eskalerer til influensalignende symptomer som full kroppssmerter, feber eller frysninger eller hoste, må en medisinsk faglig bli informert. Disse bivirkningene av fexofenadin HCI bredt til den enkelte av medisinen; en reseptbelagte medisiner kan gis for å kontrollere symptomene uten disse bivirkningene. Pre-eksisterende forhold som nyre funksjonsfeil kan gjøre mer alvorlige bivirkninger, og feksofenadin HCL kan gjøres mindre effektiv hvis tatt med en rekke vitaminer eller urte medisiner, avhengig av den enkelte. Fruktjuice kan også ha en innvirkning på effekten av medisinen.

  •  Fexofenadine HCL er noen ganger brukt til å behandle elveblest.
  •  Fexofenadine HCL brukes til å behandle sesongmessige allergier.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha