Hva Er Fig Lotion?

 Figur lotion topisk krem ​​til huden som inneholder olje av fig blader, eller en del av frukten i sine komponenter. Blader av figuren blir typisk brukt for deres lukt, som sies å ha tre-liknende og frisk, mens frukten på fig har mange fordelaktige egenskaper når de påføres på huden. Fig lotion er tilgjengelig gjennom kosmetiske selskaper eller kan være hjemmelaget.

 De essensielle oljer og duften av figuren er ikke veldig vanlig. Vanligvis er fig eterisk olje dyre og er avhengig av det geografiske området, kan ferske fiken være uvanlig. I mange deler av USA, vil en matbutikk eller supermarked fiken ikke bruke, selv for sesong påvirkninger. Kosmetikk produsenter bruker vanligvis figur i de fleste av sine formler, så fig lotion er ikke så vanlig som noen andre kremer, som vanilje, kakao smør eller aloe vera.

 For å få oljen ut av fig blader, blir de knust og saften blir oppsamlet. Resultatet er en mørkegrønn eller grønn-brun væske. Dette brukes i salver eller flasker og solgt som en essensiell olje.

 The, eliminere kronisk akne, og fremme jevn hudtone. I sin naturlige tilstand, sammen med kjøttet og frøene av frukten øses fra huden av fiken tallet, fiken kan brukes på noen del av kroppen som en maske eller brukes som en kroppsskrubb.

 Fig lotion kan omfatte de essensielle oljer eller fikenblad fiken i sin formel. Mange butikken kjøpte versjoner Fig olje eller kunstig fig duft bare inneholde. Bruk av ekte frukt er ikke vanlig i de butikk-kjøpte merkevarer.

 Lotion laget med ekte fiken er for det meste hjemmelaget. Mange fruktbaserte kremer er laget ved samme fremgangsmåte, som begynner med en fuktighetskrem basis og tilfører essensielle oljer eller potets rå eller kokt frukt. For å kunne foreta en meget glatt lotion, kan frukt være oppvarmet og kondensert til en sirup. I ethvert tilfelle blir frøene fjernet, slik at lotion så glatt som mulig, og slik at alle ingrediensene trenge inn i huden.

 Typiske formler er ganske enkel, og bruken av en eller flere naturlige kremer, for eksempel glycerol, bivoks, eller olivenolje. Etter at bildet er blitt slipt, most, eller varmes opp til en tilstrekkelig glatt tekstur, tilsettes til formelen i en liten mengde. Med mindre et kjemisk konserveringsmiddel blir tilsatt, bør lotion skal kjøles. Imidlertid kan Fig lotion begynner å brytes ned i løpet av 1-2 uker.

  •  Fig kroppsskrubb.
  •  Fig.
  •  Tørket fiken.
  •  Fiken vokser på treet.
  •  Fikenblad ekstrakt er noen ganger inkludert i fig lotion.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha