Hva er fiolin outfits?

 Fiolin antrekk inkluderer en fiolin, en bue og en fiolinkasse. En kake av harpiksen er også vanligvis inkludert. Valgfrie elementer er ofte inkludert et ekstra sett med strenger, en stemmegaffel, og noen undervisningsmateriell.

 Fiolin antrekk er tilgjengelig i ti ulike størrelser 1-60 fjerdedel til full størrelse. Disse ti forskjellige størrelser for barn og voksne med ulike armlengder. Før du kjøper en fiolin antrekk, den personen som skal bruke antrekket til å bli dømt av en profesjonell fiolinist med fiolin kjent dimensjoner. Når riktig størrelse bestemmes, kan prissammenligninger gjøres mellom ulike fiolin antrekk.

 En fiolin vil bli utstyrt med en knapp, tailpiece, bridge og knagger. Testen går langs halsen på fiolin og plassen til musicianâ € ™ s fingrene trykke på for å endre lengden på strengene og høres ulike notater. Ved utgangen av apparatet, blir halen benyttes til å feste strengen til den nedre bolt av fiolin. En bro støtter strengene og ta med vibrasjon til advisory board. Pinnene er plassert på toppen av fiolin i nærheten av rulle, arbeide for å forankre strengene på toppen av instrumentet, og deretter stramme strenger for tuning.

 Fiolin antrekk inkluderer vanligvis et sett med strenger som er strukket på instrumentet eller inngå i saken for å bli bekreftet av kjøperen. Strenger er ikke alltid registreres med en fiolin antrekk. Fiolinen krever fire strenger.

 Den andre viktige komponenten i en fiolin antrekket er fremover. En bue brukes til å gripe strengene og vibrere for å produsere noter. Baugen av baugen pinne eller en hovedbærekonstruksjonen kan være laget av tre, glassfiber eller andre syntetiske materialer, og dens bue er vanligvis laget av hestehår, men kan også være kunstig. Noen fiolin antrekk vil også være en kake laget av harpiks fra furu saft. Dette er et klebrig stoff brukes til håret buer å hjelpe håret hold, trekk, og vibrerende fiolin strenger.

 Den siste komponent i en fiolin antrekket er tilfelle. En fiolinkasse fiolinformet eller rektangulær form. Inne er en fiolin-formet innrykk der fiolin er lagt. Baugen er lagret i lokket av saken og holdes på plass ved hjelp av braketter. Tilfeller har vanligvis små lommer av harpiks, en stemmegaffel, ekstra strenger, og en skulder pad. Saken kommer ofte med et stofftak som er plassert på fiolin før stengetid saken.

 Noen antrekk, spesielt mindre størrelser eller nybegynner nivå fiolin antrekk, vil inneholde noen flere elementer. Dette kan inkludere et ekstra sett med strenger, en stemmegaffel å tune fiolin som et piano er ikke tilgjengelig. Videre kan et antrekk inkluderer instruksjon-CD, digital videodisk eller en musikk bok.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha