Hva er FitFlops ™?

 FitFlops & trade; er en slags flip-flop sko utviklet i England i midten til slutten av 2000-tallet begynte de å vokse i popularitet i England som et resultat av visse krav knyttet til bruken. I utgangspunktet er disse påstandene inkludert at hun ben ville gi bedre opplæring, bidra til å holde kroppen tonet, spesielt hofter og lår, mens de gjør ting som ryggsmerter lettelse, mer så da andre par sko. Disse helsemessige fordeler har blitt tilskrevet utformingen av skoen, som er en veldig myk innersåle som noe kan endre måten folk må gå.

 Slik popularitet har også vært raskt i USA. Berømte kjendiser som Oprah Winfrey diskutert FitFlops & trade; på hennes talkshow. Mange som følger mote, fitness eller fottøy, sikkert var klar over disse nye produktene ved slutten av 2000-tallet.

 En av de store forskjellene mellom tøfler og FitFlops og handel; er prisen. Den gjennomsnittlige par Fitflops® er vanligvis minst $ $ 50, og noen ganger mer for de mer avansert stiler. Designen er også noe annet, og den nyere FitFlop & trade; har en høyere såle, og er produsert i flere moteriktige farger og stiler. Det er sko stiler for kvinner og menn basert på FitFlop & trade; designprinsipper.

 Det har vært mye i avhør om hvorvidt påstander om FitFlops og handel; sant, og her er hva forskning har antydet at ikke bare påstander er usanne, men at noen mennesker kan ha mye ubehag hvis de valgte skoene for å gå. Spesielt den amerikanske TV-showet 20/20, testet påstander om disse skoene i 2008. De som har dem viste ingen forskjell eller endring i fysiske dimensjoner etter en prøveperiode på en uke, og to personer iført dem bærer erfarne ubehag sko . Verten for det aktuelle programmet ble ikke bedt om å bære dem, fordi de er feil plassering av føttene, noe som kan føre til rygg eller kneproblemer forårsaket.

 Selv om 20/20 testene er ikke overbevisende mer enn tester utført av FitFlops & trade; nå, på grunn av små utvalg og mangel på dobbeltblinde studier, påstander om disse sko selskap bør tas med en klype salt. Søke på Internett, vil folk finne store fans av skoene. Men de vil også gjennomgå de skoene som ikke er helt gunstig og snakke om ubehag, blemmer, rygg og ben smerter og andre spørsmål som er utformet for å finne basert på seg dem.

 Juryen kan bli gjennomført på fordelene med FitFlops og handel, men skoene er fortsatt populære. De selges i en rekke steder, men mange av disse nettbutikker, som gjør det vanskelig å først prøve på skoene. Folk kjøper dem være lurt å se på butikker som selger som liberal returrett i tilfelle gi skoene er ikke en god passform, eller er svært ubehagelig.

  •  FitFlops kan lindre ryggsmerter.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha