Hva er Fitvibe ™?

 Fitvibe ™ er et treningsapparat som er basert på en teknologi som kalles hele kroppen vibrasjon. Ideen bak denne formen for trening er at vibrasjon var en konstant subtile press på musklene så selv stående på en vibrerende plattform bringer kroppen under en liten mengde stress. På grunn av den konstant stress på kroppen, folk er potensielt kunne dra nytte mer ved å gjøre mindre anstrengende øvelser på disse plattformene. Maskiner som Fitvibe ™ er populære for normale treningsrutiner, og de har også blitt svært populært for rehabilitering fordi de er så lav effekt. Enkelte skeptikere bekymre potensielle helsefarer av disse maskinene og spørsmålet om den totale effektiviteten av helkroppsvibrasjoner som treningsteknologi.

 Det finnes tre ulike typer Fitvibe ™ er utformet litt forskjellige formål. De fleste mennesker kan dra mest nytte av Fitvibe Excel ™, som er en generell maskin for folk som er ute etter å forbedre sine fitness. I tillegg har selskapet også dekke medisinske Fitvibe ™ og bølgemodeller. Disse inkluderer spesialprogrammering for fitness rutiner som er spesielt utviklet for å kurere mennesker med nedsatt funksjonsevne og bedre golf ytelse.

 De fleste ville Fitvibe ™ vurdere en relativt dyr enhet, og markedsføringen er faktisk rettet mot å selge det til bedrifter. Fitvibe ™ inneholder en spesiell slot for lesing kredittkort, treningssentre, slik at folk kan telle for tiden på maskinen. Den er også tilgjengelig for salg til vanlige folk som er villig til å bruke penger.

 Ideen til hele kroppen vibrasjon enheter Fitvibe ™ ble opprinnelig utviklet av det russiske romfartsprogrammet. De var ute etter en måte å holde astronautene fra lidelse fysisk svekkelse, mens i verdensrommet. Vibrasjon var en måte å holde kroppen under tvang som ingen tyngdekraft var nødvendig, så det var egnet for deres behov. Denne teknikken tillot russerne til folk i området for en lengre periode enn amerikanerne opprettholde et minimum av muskler og bein atrofi.

 Hele kroppen vibrasjon maskiner har mange potensielle fordeler. For én ting, de legger veldig lite press på kroppen generelt. Ved ganske enkelt å stå på maskinene, vil folk begynne å svette, og de kan ikke selv føler at de utøver. De fleste er avhengige av rutiner for å holde statiske posisjoner som sliter på enkelte muskelgrupper for ulike mengder tid. Noen ganger folk også gjør andre øvelser mens på maskinene, som angivelig gir nesten tre ganger så mye nytte som gjør øvelsene som normalt.

 Noen eksperter lurer på om ikke hele kroppen vibrasjon er veldig trygt. Noen frykter at de mer aggressive maskiner kan ha potensial til å forårsake skade på hjernen. Disse menneskene tror at den konstante risting for mange effekter mellom skallen og hjernen, noe som kan føre kan forårsake en gradvis forverring. Det har ikke vært mye forskning på denne hypotesen, og selskapene som gjør teser maskiner generelt at de er trygge så lenge folk ikke er for mye.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha