Hva er fjernadministrasjon?

 Den fjernstyring begrepet er brukt for å beskrive en prosess hvor styreenheten ikke er fysisk koblet til den aktuelle enheten. Det er fire aspekter ved denne prosessen: kommunikasjonsmetode, nivå av tilsyn, opplæring og ytelsesproblemer. De viktigste årsakene til gjennomføring av et eksternt styringssystem for å bedre sikkerheten, og for å øke produktiviteten.

 Ekstern administrasjon programmene finnes i bygg, gruvedrift, transport og informasjonsteknologi bransjer. Antall enheter som kan styres eksternt har stadig økt på grunn av bedre kvalitet på dataprogrammering og systemdesign. Økningen i gjeldsposisjon på denne teknologien gir nye muligheter for maskiner og tungt utstyr design.

 Fremgangsmåte for kommunikasjon i et fjerntliggende system er avhengig av den påtenkte anvendelse. For eksempel kan kommunikasjon med en drill i en gruve ikke være basert på en klar siktlinje mellom operatøren og maskinen. I stedet kreves det en spesiell radiofrekvens eller trådløs kommunikasjonskanal. Antall andre maskiner og enheter via en ekstern styringssystem har en stor innvirkning på effektiviteten av kommunikasjonsmetode. Hver enhet må kontrolleres individuelt, uten innblanding fra andre enheter.

 Nivået av disse gjennom ekstern styring er også svært viktig. Først trenges det meste av utstyret var meget stor, og teknologien ble brukt til å komme nær nok for manuell kontroll. Imidlertid operatører krever nå en høy grad av nøyaktighet og kontroll. De verktøyene som brukes til å betjene utstyret er svært avanserte instrumentbord som kan brukes til å lage et program, eller å flytte maskinen i svært små skritt.

 Fjernadministrasjon operatøren sitter vanligvis på et annet sted, og er ansvarlig for å kontrollere apparatet på grunnlag av videobilder og lignende informasjon. Den nødvendige opplæring for å jobbe med denne typen materiale er vanligvis gitt av arbeidsgiver, fordi hvert system annerledes. Den økende bruken av disse instrumentene har ført til utvikling av korte kurs og opplæringsprogrammer for å øke nivået av dyktighet av operatøren.

 En av utfordringene med fjernadministrasjon er relatert til ytelse. Operatør forventninger er utilbørlig påvirket av bilder i media fjernkontroll roboter som lett kan manipuleres med stor presisjon. Faktisk, er en betydelig mengde programmering innsats og som kreves for å fullføre en prosess med en fjernstyrt enhet. De fleste av de justeringer som en operatør ville trenge mer tid til å utføre i denne modellen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha