Hva er fordelene med sorg?

 Sorg er en naturlig reaksjon på dødsfallet til en kjær eller en stor livet endring, for eksempel skilsmisse eller sykdom. For noen mennesker, kan sorgprosessen forårsake akutt psykisk og fysisk smerte som, ubehandlet, over måneder eller år. Dødsfall er en form for terapi utviklet for å bidra til å løse de følelser av hjelpeløshet, sinne, tristhet og frykt som følger tap. Prosessen med sørgende er forskjellig for alle, men den viktigste fordelen av slik rådgivning er å hjelpe enkeltpersoner og familier arbeide gjennom og komme seg fra tapet på en sunn måte.

 Sørgende produserer en rekke kraftige og intense følelser, og for noen mennesker, undertrykke disse følelsene kan føre til problemer senere i livet. Stilt overfor en smertefull tap er en av de viktigste trinnene i sorgprosessen. For folk som har problemer med å uttrykke seg selv og de som har omfattende oppgaver som tjener til å føre til deres tap av, kan sorgarbeid hjelpe dem å bearbeide sine følelser, samtidig som arbeider med endringer i livet sitt. For mange, arbeider gjennom tap i sorg rådgivning økter kan de negative fysiske og følelsesmessige bivirkninger som kommer fra ignorerer følelser etter å unngå en smertefull tap.

 Selv om alle undertrykt sorg i hans eller hennes egen unike måte, to av de mest vanlige følelser knyttet til tapet av sin ensomhet og isolasjon. Av denne grunn er ofte sorg mest fordelaktig hvis den utføres i en gruppe. Fordelen med gruppeveiledning er at det tillater folk å etablere relasjoner med andre som kan empathize utvikle seg i deres tap. Aksje i gruppe terapitimer kan bidra til å gjøre sunne følelsesmessige forbindelser, selv om sørgende mennesker føler mest isolerte fra familie og venner. En annen kritisk fordel av sorg som en gruppe det er nyttig informasjonsutveksling; Dette tillater folk å finne ut hva du kan forvente alvorlige sykdommer i fremtiden og lære av erfaringene til andre gruppemedlemmene.

 En av fordelene med veiledning når sorgen rammer flere parter, inkludert par og familier, er at det tillater individer å arbeide gjennom sin sorg på sin egen måte og på deres egen timeplan. Alle reagerer forskjellig på tap. I sorg rådgivning økter, lære å forstå og respektere sorgen over en kjær kan gå en lang vei mot å fremme medfølelse og unngå splid blant familiemedlemmer går.

 En av realitetene i tap er at det kan ha alvorlige psykiske konsekvenser. Mens sørgende er sunt etter å ha lidd et tap, er klinisk depresjon ikke er en normal reaksjon på tap. En av de mest kritiske fordelene med omgår sorgarbeid med en profesjonell viser tegn på depresjon kan oppdages tidlig og behandles effektivt.

  •  Gruppe coaching kan bringe sammen de som har mistet noen.
  •  Ensomhet og isolasjon er de to mest vanlige følelser forbundet med tap.
  •  I noen tilfeller er vare terapi del av en bredere behandlingsplan.
  •  Dødsfall kan hjelpe følelsen av ubehag som følger med tap for å løse.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha