Hva er fordeler og ulemper med å ta antibiotika for en tannpine?

 Den store pro av antibiotika til tannpine er elimineringen av hver tann flora som kan vokse på og rundt tennene. Dette reduserer mengden av ubehag følelse for pasienten, og kan være en rekke mulige medisinske problemer. I mange tilfeller er den mest kostnadseffektive fremgangsmåte for tannpine behandling. Ulempene ved bruk av antibiotika for tannpine inkluderer mulige allergiske reaksjoner, blødninger og hodepine. I sjeldne tilfeller kan pasienter rapporterer synsproblemer, oppkast og smerter.

 Mange tannleger forskrive antibiotika tannpine når smertene er forårsaket av en bakteriell infeksjon. En infeksjon, om man ikke kan spre seg til andre deler av kroppen, inklusive hjernen. Hvis dette skjer, er at pasienten har høy risiko for utvikling av en langt mer alvorlig medisinsk tilstand. Antibiotika kan eliminere forekomsten av skadelige bakterier i og rundt tennene og tannkjøttet helt. Dette kan føre til permanente lys i løpet av få dager.

 Foruten lettelse, antibiotika er ofte et billigere alternativ til tannbehandling. Pasienter kan hindre infiserte tenner fjernes når antibiotika medisiner er fast bestemt på å være et mulig alternativ. Behandlingen er også ansett som et egnet alternativ enn kirurgi, fordi det krever en mye mindre investering i tid.

 Som med alle medisiner, men å ta antibiotika for tannpine har sine ulemper. Leger vil ofte be pasienten om eventuelle pre-eksisterende medisinske tilstander eller andre medikamenter pasienten kan ta for å skrive en resept for narkotika. Antibiotika kan ha uheldige interaksjoner med andre medisiner, forårsaker mer skade på pasienten enn godt. Noen forhold blir forverret av antibiotika, fordi medisinen kan eliminere de gode bakteriene som avverge alvorlige problemer; en fungal infeksjon, for eksempel, vil bli mindre ved bruk av visse legemidler. Generelt er gravide rådes til å unngå antibiotika medisiner kan skade fosteret.

 Negative bivirkninger av antibiotika kan variere mellom typer medikamenter. Amoxicillin, for eksempel, er kjent for å forårsake diaré hos pasienter. Penicillin, på den annen side, kan forårsake kvalme, og utvikling av et svart belegg på tungen. Allergiske reaksjoner på antibiotika hevelse i tannkjøttet, som forårsaker i sin tur øker trykket på den infiserte tannen og forårsaker betydelig ulempe for pasienten. Store doser av sterke antibiotika kan også forårsake langsiktige lever eller nyreskader.

  •  Værende tannråte er én årsak til smertene etter en tann fylling.
  •  Antibiotika kan tilby et billigere alternativ til tannbehandling.
  •  Typisk antibiotika er den mest kostnadseffektive fremgangsmåte for å behandle tannpine.
  •  Det er flere bivirkninger forbundet med amoxicillin og andre antibiotika som brukes til dental smerte.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha