Hva er fordeler og ulemper med å ta MAO-hemmere?

 For noen mennesker som lider av depresjon, monoaminoksidasehemmere, eller MAO-hemmere, gi betydelig lindring av sine symptomer. Selv om de fleste mennesker er foreskrevet antidepressiva som anses som sikrere og mer sofistikerte færre bivirkninger, er de pasienter som MAO-hemmere er mest effektiv behandling. Dessverre kan MAO-hemmere også samhandle farlig med andre stoffer, så vel som forårsaker tretthet, fordøyelsesproblemer, sol følsomhet, og andre problemer.

 MAO-hemmere arbeid ved å påvirke balansen av naturlig forekommende stoffer som kalles nevrotransmittere i hjernen. Medisinen er rettet hjerner enzymet monoaminoksidase, som arbeider for å noradrenalin, serotonin og dopamin fjernet fra hjernen. MAO-inhibitorer inhiberer denne prosessen, slik at disse kjemikaliene lenger er tilgjengelig for hjerne celle kommunikasjon. For folk som er savnet fra disse kjemikaliene i hjernen, hjelper stoffet stabilisere humør og sin lettelse fra følelser av depresjon. De fleste antidepressiva ofte ta to til fire uker i full kraft, selv om noen mennesker kan reagere i en mye kortere tid.

 Andre nevrotransmittere i hjernen og fordøyelsessystemet er også påvirket av MAO-hemmere, som kan føre til ulike bivirkninger. Pasienter som bruker disse medikamentene kan oppleve søvnighet, svimmelhet og tåkesyn. Brukere bør være forsiktig når du utfører oppgaver som krever årvåkenhet for eksempel kjøring, spesielt når du tar medisiner for første gang.

 MAO medisiner kan også forårsake andre bivirkninger, inkludert diaré og mageproblemer, økt Søn følsomhet, skjelvinger, og irritabilitet. Insomnia, erektil dysfunksjon, vektøkning og flushing kan også forekomme. Disse bivirkningene forsvinner vanligvis når brukerens kropp tilpasser seg medisiner. MAO-hemmere er ofte den siste forsvarslinje mot symptomer på depresjon som følge av disse bivirkningene og muligheten for farlige matvarer og narkotika reaksjoner.

 Pasienter som tar MAO-hemmere bør være klar over at de kan føre til farlige stoffet reaksjoner, selv med over-the-counter medisiner og urte kosttilskudd. Brukere må distribuere til kosttilskudd restriksjoner for å eliminere muligheten for mat og drikke reaksjoner, særlig matvarer med sammensatte tyramin. Vanlige matvarer med høyt tyramin inkluderer alderen oster, soyasaus, surkål, øl på fat, og noen viner.

 Noen antidepressiva kan være skadelig for det ufødte eller ammende barn. Det er viktig for enhver kvinne å ta MAO-hemmere til å snakke med sin lege for å være sikker på at medisinen er trygt å bruke under graviditet. Når pasienter ønsker å slutte å ta MAO-hemmere, anbefales det at de følger en plan for å redusere dosen for å unngå bivirkninger forbundet med opphør fase.

 Til tross for vaskeri liste over negative bivirkninger av antidepressiva, kan disse stoffene forandre livet for folk som svarer godt til medisinering. Når de finner ut hva som fungerer for dem, de fleste kan oppnå betydelig bedring av depresjon. Dessverre er det vanskelig å vite hvilke stoffer og i hvilken kombinasjon, som vil belyse det mest effektive i symptomene på depresjon.

  •  De fleste antidepressiva ofte ta to til fire uker i full kraft, selv om noen mennesker kan reagere i en mye kortere tid.
  •  Mat som inneholder tyramin, som surkål, bør unngås av de som MAO-hemmere.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha