Hva er fordeler og ulemper med fettsuging for cellulitter?

 Noen av proffene for fettsuging for cellulite inkludere muligheten for et bilde og forbedret kroppsfasong. Folk som fettsuging også ofte nødt til å bli rapportert i en posisjon til å se resultatene innen få uker etter inngrepet. Ulemper med fettsuging for cellulite inkluderer omfattende hevelse og blåmerker. Fettsuging også ofte fører til arrdannelse, men disse arrene er vanligvis lav, og har en tendens til å blekne med tiden. Det er også en liten risiko for alvorlige helseproblemer forårsaket av fremgangsmåten, for eksempel blodkoagulering og væskeretensjon i kroppen.

 En person vurderer fettsuging for cellulitter må veie fordeler og ulemper for å avgjøre om prosedyren for henne. En av de beste måtene å gjøre dette vil trolig snakke med en lege som utfører fettsuging. Tatt etter en medisinsk historie og mengden av cellulitt og kroppsfett en person er bestemt, må en lege være i stand til å gjøre en person en idé om de skulle velge å sørge for prosedyren. Det kan også være en god idé for en person med ikke bare en lege som utfører fettsuging, men også en lege som ikke gjør for å si det sånn. Dette er fordi det kan være noen leger som sine pasienter vil fortelle deg at de bør få fettsuging for cellulitter, selv om det kanskje ikke er det beste alternativet fordi de ønsker bedriften, men det er nok trygt å anta at De fleste av legene er ærlige sine pasienter.

 En annen ting som en person bør vurdere før de bestemmer seg for fettsuging for cellulitter, er om hun har brukt opp alle andre metoder for cellulitt fjerning. Noen mennesker velger laser cellulitt fjerning heller enn tradisjonell fettsuging fordi laser prosedyrer er vanligvis mindre invasiv og utvinning tid er generelt kortere. Mange mennesker også hevde at resultatene de oppnår gjennom laser cellulitt fjerning er i tråd med hva folk flest får gjennom tradisjonelle fettsuging. Dette kan være et godt alternativ for de som er usikre om fettsuging for å være speider for cellulitter.

 I tilfelle at en person bestemmer seg for å fortsette med fettsuging for cellulitter, må de være veldig realistisk om hennes forventninger. Fettsuging, både tradisjonelle og ferdig med lasere, ikke er garantert å fungere. Mange har fortsatt cellulitter, selv etter å ha gått gjennom fettsuging, men forekomsten av cellulitter er mye bedre i mange tilfeller. Det er også viktig for folk vurderer fettsuging for cellulite å huske på at cellulitter er sannsynlig fremstår som vekten er oppnådd.

  •  Fettsuging er ikke garantert å produsere resultater.
  •  Visse typer undertøy kan brukes til å låne et elegant utseende til en sagging magen i stedet for fettsuging.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha