Hva er fordeler og ulemper med gekkoer som kjæledyr?

 Det finnes ulike fordeler og ulemper å vurdere før de bestemmer seg for å få Gekkoer som kjæledyr. Disse øgler er ganske lett å finne og skape er relativt enkelt, i hvert fall sammenlignet med andre arter av øgler. Gekkoer har omfattende behov når det kommer til god bolig, lys, pynt og fôring, forårsaker mange mennesker til å revurdere holde gekkoer som kjæledyr. Selv gekkoer er rolige dyr og generelt er fornøyd, de er ikke på langt nær så responsiv som flere typiske kjæledyr. Voksen gekko spiser en kombinasjon av grønnsaker, insekter og kosttilskudd, noe som resulterer i en dyr strømforsyningen i mange tilfeller.

 Når det gjelder evnen til å gekkoer som kjæledyr, er det viktig for en person å forstå at disse dyrene er ansett å være en av de enkleste reptiler litt omsorg og temperament. Noen øgler kan være høyt eller kan ha en stygg lukt, men disse er vanligvis ingen problemer forbundet med kjæledyr gekkoer. Denne typen øgle er også mindre utsatt for å bite eller rettighetshaver til angrep enn noen andre reptiler.

 Riktig bolig disse øgler kan være dyrt og arbeidskrevende, ofte for å revurdere forårsaker potensielle eiere med gekkoer som kjæledyr. Et kjæledyr gekko krever et relativt stort kabinett med en solid skjerm lokk. God oppvarming og belysning tin kan være dyrt og litt vanskelig å gjennomføre. Forholdsregler bør tas for å sikre at en trygg type søppel som brukes, og øgle må være egnet dekorasjoner, krisesentre og en egen vannskål for bading eller soaking har.

 De barna som ønsker å ha kjæledyr øgler, bør vurdere gekkoer som kjæledyr fordi de er veldig rolig og lett å håndtere. Disse øgler er ikke på langt nær så aggressiv som enkelte andre arter. Samtidig, gekkoer er fantastiske rømnings kunstnere, så forsiktighet må tas for å sikre at de ikke ut av sine hus.

 Mate pet Gekkoer er ikke spesielt vanskelig, selv om det kan være kostbart og tidkrevende. Voksen gekkoer har å matet minst en gang per dag, og krever en kombinasjon av fersk kuttet grønnsaker neste sirisser eller melormer som er belagt med pulverisert vitaminer. Før du bestemmer deg for å holde gekkoer som kjæledyr, trenger en person en veterinær som er villig til reptiler i tilfelle at nye dyr er syke eller eieren har behandlet finne spesifikke spørsmål om forsvarlig behandling av gekkoer.

  •  Crickets er best insekt mat for gekkoer.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha