Hva er forholdet mellom kalium og acidose?

 Acidose kan påvirke kaliumnivået hos en pasient € ™ s blodserum, som har blitt uvanlig høyt eller lavt. Pasienter utvikler acidose når syre og base-balansen i kroppen blir forstyrret, fordi i lunger eller nyrer ikke fungere skikkelig. Normalt regulere de indre pH av oksygen til kroppen og utskillelse av unødvendige forbindelser i urinen. Folk kan utvikle acidose skyldes luftveisproblemer, nyresykdom, endokrine lidelser, og andre problemer som forstyrrer den normale metabolismen.

 En forbindelse mellom kalium og acidose er tendensen av serumet kalium acidose av den type som er å gi pasienten en gang. En tekniker et utvalg av pasientene på € ™ s ta blodprøver for å finne ut hvor mye kalium er frittflytende gjennom systemet, sirkulerende celler. Denne prøven kan også brukes til andre stoffer i blodet som kan gi mer informasjon om pasientens € ™ s sykdom målt.

 Noen former av kalium forårsake økning i blodserum. Dette skjer fordi en netto bevegelse av celler inn i blodstrømmen i et forsøk på å opprettholde en stabil pH. Det er også mulig med den inverse kalium og acidose, hvor blodet er sett hypokalemic; Dette betyr at det er for lite kalium i sirkulasjon. Dette gjøres med sviktende nyrer for å skille ut kalium i stedet for å opprettholde.

 I tilfeller der en pasient ser ut til å ha acidose, kan en bevissthet om forholdet mellom kalium og acidose være viktig. Dette kan hjelpe helsepersonell til å bestemme hva du skal bestille tester og hvordan du skal lese resultatene. Den beste behandlingen alternativet kan avhenge av årsaken til at pasienten € ™ s blod kjemi er unormal; pasienten kan være nødvendig for å stimulere respirasjon oksygen, for eksempel dialyse, eller for å ta over fra mislykkede nyrene filtrerer ikke skikkelig metabolske biprodukter. Labs også se på sammenhengen mellom kalium og acidose i rapporteringen av resultatene, og kan notere en viss funn, de ønsker å kjøpe til seg oppmerksomheten til den som utfører testen.

 For pasienter, kan det også være viktig å vurdere sammenhengen mellom kalium og acidose. Lave nivåer av kalium i serum betyr ikke at en pasient bør umiddelbart begynne å ta et supplement. Det er nødvendig å finne ut hvorfor nivåene er unormalt nærmet og behandling med dette i tankene. Noen ganger kan øke inntaket løse problemet, mens i andre, det kan bare øke skatten på sviktende nyrer og kan føre til ytterligere problemer for pasienten.

  •  Pasienter utvikler acidose når syre og base balansen i kroppen blir forstyrret fordi nyrene ikke fungerer som de skal.
  •  En tekniker kan trekke en blodprøve fra pasienten for å bestemme hvor mye kalium frittflytende av systemet.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha