Hva er forholdet mellom kanel og Blood Sugar?

 Forholdet mellom blod sukker og kanel er en som er allment feiret av naturlig helse utøvere. Regelmessig inntak av kanel som te eller i mat blir sett på som en måte for noen å senke blodsukkeret. I USA har de viktigste studiene i forhold til blodsukkeret kanel og konkluderte med at inntak av bare noen få gram kanel per dag kan redusere blodsukkeret og lavere kolesterol.

 For personer med type 2 diabetes, forskning på blod sukker og kanel er av særlig betydning. Studier viser at kanel faktisk øker insulin aktivitet, noe som bidrar til å regulere blodsukkeret. Det er anslått at mindre enn en hel ts kanel blandes i mat eller drikke per dag virker til å senke blodglukosenivåene hos personer som lider av diabetes.

 Noen ganger referert til av sitt vitenskapelige navn, Cinnamonum zeylanicum, kommer Cinnamon fra barken av kanel treet. De to viktigste varianter som finnes i butikker over hele verden er kinesiske og Ceylon kanel. Det er solgt som et krydder for matlaging, men også bark tørket og solgt i stick form. I den form som er kjøpt, kanel, kan brukes til å lage te eller kan tilsettes til fruktjuicer. Det kan også bli stenket i maten under tilberedningen eller for ekstra aroma til desserter.

 Bortsett fra studier om sammenhengen mellom blodsukker og kanel, har forskere oppdaget at kanel er høy i jern, mangan, fiber og kalsium. Som sådan, kan det være nyttig for å kontrollere skadelige kolesterolnivået og risikoen for hjertesykdommer. Ved å studere reaksjonen mellom kanel og blodsukkernivået, har det også blitt foreslått at kanel kan ytterligere bidra på en eller annen sunn vekttap.

 Den sunt forhold mellom blod sukker og kanel er ikke en ny oppdagelse. Som en av de eldste krydder kjent mann, har kanel i det siste brukt sin unike aroma ferdigheter og nytte for hans helse. Urten er også noen ganger brukt som en naturlig behandling for dårlig blodsirkulasjon, gass og lunger.

 Mens helse entusiaster elsker kanel høyt ansett på grunn av sin helsemessige egenskaper, motstridende studier indikerer mellom kanel og blodsukker at det ikke påvirker blodsukkeret i type 2 diabetes pasienter. På grunn av denne informasjonen kan bli publisert og tilgjengelig forskning på sammenhengen mellom blodsukker og kanel forvirrende. Helseeksperter derfor ikke anbefale kanel som en erstatning for tradisjonelle blodsukker behandlinger.

  •  Langvarig høyt blodsukker kan føre til synsproblemer hos diabetikere.
  •  Kanel kan bistå i senking av blodsukkeret.
  •  De fleste pasienter med diabetes trenger daglige insulinsprøyter til å kontrollere blodsukkernivået.
  •  Det er motstridende meninger om de gunstige effektene av kanel på personer med type 2 diabetes.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha