Hva er forholdet mellom turisme og økonomisk utvikling?

 Turisme og økonomisk utvikling er forbundet med de ulike måtene som turisme kan bidra til den økonomiske utviklingen i et turistmål. Dette forholdet mellom turisme og økonomisk utvikling er grunnlaget for avhengigheten av noen få turistbaserte økonomier på effekten av turisme for deres økonomiske utvikling. For eksempel skaper turisme flere arbeidsplasser for lokale innbyggere hjelper lokale innbyggere starte bedrifter som imøtekomme til turister, som fører til generering av inntekter fra turist utgifter og skattepolitikk, og bistår i utviklingen av infrastruktur.

 En av fordelene med sammenhengen mellom turisme og økonomisk utvikling er det faktum at en livlig turistregion gir sysselsetting for innbyggerne i dette området. Turisme har mange tjenester for å støtte industrien. For eksempel, skaper serveringsbransjen arbeidsplasser for personer i virksomheter som for eksempel hoteller og restauranter. Sysselsettingen er en makroøkonomisk faktor som bidrar til vekst i økonomien ved å gi arbeidstakere med disponibel inntekt, og dermed fører til en økning i brutto nasjonalprodukt i regionen.

 En annen måte som turisme og økonomisk utvikling er forbundet ved hjelp av å gi små og mikro bedrifter for enkelte borgere. Folk som kan ha nytte små bedrifter knyttet til turisme inkludere individuelle eller enkeltperson gründere med begrensede ressurser og andre samarbeidsformer som ikke krever mye av økonomi. For eksempel kan noen mennesker har en butikk som imøtekomme hovedsakelig for å få tilgang behovene til turister. De kunne samarbeide med lokale kunstnere og håndverkere til å gi dem med håndlagde gjenstander, som hun solgt til turister som suvenirer.

 Butikken eiere vil dele overskuddet med lokale håndverkere, eller de kan kjøpe varene direkte fra dem. Dette bidrar til økonomien ved å gi de fattige medlemmer av samfunnet med disponibel inntekt. Turister liker også å besøke steder med en rik kulturarv. De fleste ganger er disse stedene ligger i landsbyer som ellers ikke ville få mye oppmerksomhet fra regjeringen. På grunn av viktigheten av landsbyene, vil mer oppmerksomhet og utvikling som et resultat de.

 Infrastruktur for å støtte turistmarkedet eller handel omfatter faktorer som gode flyplasser, sikkerhet, hoteller og veier. Disse faktorene bidrar til å fremme økonomisk utvikling og er kanskje ikke like utviklet om ikke for deres betydning for økonomien. For eksempel, et turistmål som ligger i en avsidesliggende landsby gode adkomstveier, som ikke ville bli bygget, om ikke nødvendig for turister interesse i området.

  •  Infrastruktur for å støtte turistmarkedet eller handel omfatter faktorer som gode flyplasser, sikkerhet, hoteller og veier.
  •  Et samfunn som omfavner sine kulturelle røtter kan sees en oppblomstring i økonomisk utvikling gjennom turisme.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha