Hva er forlatt eiendom?

 Forlatt eiendom er en eiendel som en eier ser ut til å ha forlatt. Mange regioner har eiendomsrett som begrenser hvor mye tid som må stå å kjøre uten aktivitet før det anses forlatt og øde definere. Som en generell regel, er forlatt bygning eid av staten eller den personen som finner den, selv om noen tiltak på plass som gjør at mennesker kan ta besittelse. Fordi reglene varierer så sterkt, er det tilrådelig å konsultere en advokat før forutsatt at eiendommen er forlatt.

 I mange regioner, er eiendomsmegling spesielt unntatt fra forlatte eiendomsrett. Grunneiere kan ikke forlate interesse for eiendom. Dette er ment for situasjoner som folk velger å forlate lokalet uten å hindre levering av vedlikehold; i disse tilfellene regjeringen kan utøve eieren av posten for å samle inn eiendomsskatt, til å betale for riving, og å behandle andre kostnader knyttet til eiendommen. Forlatt eiendom slik som fly og skip kan også sendes automatisk tilbake til staten, i motsetning til andre typer forlatt eiendom som eies av finneren eller finneren dokumentasjonsfiler kan være.

 For finansielle eiendeler som bankkontoer, innholdet i bankbokser, osv, er generelt institusjoner slike eiendeler overført til staten etter en viss periode med inaktivitet. Staten har eiendeler og deres dokumentasjon, og kan gjøre en innsats for å finne eieren. Etter en viss tid har gått, eierskap av eiendommen tilbake til regjeringen kan, og det kan bestemme hva du skal gjøre.

 Et klassisk eksempel på en situasjon hvor man forlater huset kan bli funnet som skjer når folk flytter fra sine hjem. Vanligvis løsøre venstre behandlet som forlatt eiendom og utleier har rett til å råde over det. Noen mennesker velger å forlate lokalene de ikke ønsker å gå tilbake til, eller kan bli tvunget til å forlate huset fordi de beveger seg i en hast. Utleiere kan holde rett til en del av innskuddet for å kompensere for behandling av forlatte personlige eiendeler.

 Borgere kan være interessert i å merke seg at i enkelte områder, myndigheter anslår at så mange som 10% av befolkningen kan ha blitt gjort forlatt eiendom. Offentlige etater Hva prosess forlatt lokalene har online databaser som folk kan søke for å se om de har krav lagret på et hus i systemet, og disse systemene vanligvis tillate folk å hevder raskt. Mens det kan virke rart å ha eiendeler de ikke vet om, kan folk og glemme ting, og noen ganger en uavhentede eiendom database kan ha en hyggelig overraskelse.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha