Hva er forskjellen mellom bilder og symbolikk?

 Bilder og symbolikk to litterære konvensjoner er brukt i en rekke sjangere, inkludert poesi. De er begge brukes på lignende måter å forbedre melding eller tema for en forfatter, og noen ganger kan det være forvirrende på grunn av dette. Bilder er en teknikk som brukes sterke sensoriske ord for å skape et levende mentalt bilde for leseren slik at han eller hun kan se noe som forfatteren ser det. Symbolikk, imidlertid er bruken av en betong objekt et konsept, ide eller situasjon stativ. Mange forfattere bruker bilder og symbolikk sammen for å forbedre den generelle temaet for et litterært verk, men de kan også brukes separat.

 Bruk av bilder i et dikt eller annet arbeid av fiksjon kan være for den enkle hensikt å formidle til leseren en komplett og grundig beskrivelse av noe. For eksempel, i stedet for å fortelle leseren outright som et tordenvær var er alvorlig, kan forsøke en forfatter å vise dette faktum ved å bruke fargerike ord som "blomstrende torden", "piercing lyn", eller "regn", slik at leseren til å trekke konklusjonen på egenhånd. Ofte en forfatter bilder til leseren at beskrivelsen av et bestemt objekt er en viktig del av den samlede historien eller melding som overføres signalet.

 Bilder og symboler blir ofte brukt, som noen ganger kan gjøre det vanskelig å identifisere dem som to forskjellige litteratur konvensjoner. En storm som kan bli grundig beskrevet gjennom bildene som brukes for å symbolisere eller representere et konsept som kaos og misnøye blant tegn eller i en bestemt situasjon. En forfatter kan også begynne med en scene ved å fortelle leseren om stormen, så utvikler seg til en krangel mellom tegn eller en stor vri i historien. I dette tilfellet er det storm brukes til å symbolisere negative følelser og følelser av tegnene.

 Noen ganger bilder og symbolikk kan gjenkjennes gjennom en grundig analyse av et dikt eller annet litterært verk. Når en forfatters bruk av bilder, vil det være et stort antall av adjektiver og adverb brukes som appellerer til mange ulike sanser. Disse ordene vil være svært spesifikk og gi leseren et mentalt bilde av gjenstanden som blir beskrevet. Symbolikk på den annen side, kan være ledsaget av mye beskrivelse, eller noen ganger svært lite. Objektet brukes som et symbol vil ofte vises gjentatte ganger gjennom hele skrive, for eksempel utseendet på ravnene i Shakespeares Macbeth, som symboliserer forestående undergang.

  •  Imagery er en skriveteknikk som bruker sensoriske ord for å skape et levende mentalt bilde for leseren.
  •  Imagery vil male et levende bilde for leseren, mens symbolikk gjør leseren tenke på hva et objekt representerer.
  •  Bruk av bilder i et dikt eller annet arbeid på vegne av transport leseren en komplett og grundig beskrivelse av noe, for eksempel et landskap.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha