Hva er forskjellen mellom en Bible College og Seminar?

 Begrepene "Seminar" og "Bibelen college" brukes ofte om hverandre, men, mens vilkårene er i slekt, er de ikke vanligvis synonymt. En bibelskole og Seminar er begge institusjoner for høyere utdanning, og både fokus på et bestemt aspekt ved studiet av Skriften; begge kan også gi grader i teologi eller elementer av religionsundervisningen. Det er det overordnede målet for de institusjoner hvor forskjellen ligger. Mesteparten av tiden, bibel høgskoler er undergraduate institusjoner fokusere sin læring på Skriften og tilby grader i religiøse emner, men også tilbyr vanligvis mainstream grader i kunst og vitenskap. Seminarer, på den annen side, er generelt graduate institusjoner viet til å forberede studentene til å bli religiøse ledere.

 Studenter generelt velge en bibelskole og Seminar for å delta på flere grunner. Bibelen skoler er vanligvis annonsert som vanlige høyskoler, bare en bibelsk skrå. Studenter fra kristne bakgrunner et universitetsområde fellesskap som vil gi næring til deres tro vil ofte velge å delta på bibelskolen. Seminaret er beregnet for studenter som ønsker å forfølge en karriere i departementet.

 De fleste bibelskoler krever et visst antall studiepoeng i bibelske studier eller andre religiøse klasser, men ofte tilbyr programmer kan sammenlignes med sekulære skoler. Studenter som uteksamineres fra seminarene vil ha et solid fundament i bibelsk teologi, men kan oppsummeres i en rekke yrker. Bibelskoler vanligvis ikke trene studentene for et bestemt yrke, men tar sikte på å gi en bred - men bibelsk-sentrert - høyskole utdanning. En bibel høyskole grad kan i enkelte disipliner. En bibelskole og Seminar er vesensforskjellig i denne forbindelse.

 Hovedformålet med seminaret er å utdanne fremtidige ledere i Kirken. De fleste seminarer er graduate-nivå institusjoner, noe som betyr at de bare tilbyr master og doktorgrader. En bachelorgrad er vanligvis nødvendig for å delta på seminaret. Noen seminarer pålegge søkeren å holde tidligere grader i religion eller teologi, som man ville oppnå en bibelskole, men ikke alle.

 Seminar studentene ta kurs på sitt seminar rettet for å forberede dem for en bestemt funksjon i en kirke. Diakoner, prester og pastorer er vanligvis nødvendig å Seminar kandidater før de kan bli utnevnt til å lede kirker. Mange lekfolk ministrene også holde et seminar grader.

 En annen forskjell mellom en bibelskole og Seminar er ofte trossamfunn. Det finnes ulike typer seminarer. Mens det er noen som tett tilsvare en bestemt kirke, mange andre er tverrkirkelig, med fokus på felles bibelhistorien bortsett fra bestemt religiøs tradisjon. Seminarer er nesten alltid et kirkesamfunn. Velge en bibelskole eller velge et seminar ofte avhenger av en student kirkebevisninger.

 Alle kristne trossamfunn har ulike krav til sine ledere. I noen kirker, inkludert den romersk-katolske kirke, er prestedømmet forbeholdt menn. Katolske seminarer følgelig er kun åpen for menn, og de klasser, kurs og grader som tilbys er spesielt katolsk i naturen. Seminarer følger læren til deres grunnleggelsen kirkesamfunn, og de fleste elevene forberede seg til å operere i en bestemt kirke.

 Noen ganger kan en skole vil tilby både en bibelskole og Seminar. De to vil ofte dele fakultetet, men studenter er generelt begrenset til ett program. En bibelskole utdanning kan føre til opptak til seminaret, og vert de samme skolene på én campus gjør overgangen enklere. Det er vanligvis ingen direkte sammenheng mellom å delta på en bibelskole og Seminar, imidlertid.

  •  Prester er vanligvis nødvendig å Seminar kandidater før de kan bli utnevnt til å lede kirker.
  •  Bibelen skoler er undergraduate institusjoner som fokuserer på Skriftene og tilbyr grader i religiøse emner, samt tilby ordinære grader i kunst og vitenskap.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha