Hva er forskjellen mellom en handling og uaktsomhet Objektivt ansvar handling?

 Nesten alle har hørt om en kontrakt, men ikke nødvendigvis en forbrytelse. Tort lover dekke skader gjennom uaktsomme handlingene til en annen og / eller materielle skader som følge av utilsiktede handlinger av en annen. Uaktsomhet og objektivt ansvar handlinger er to eksempler på lovbrudd, men tydelige forskjeller mellom de to handlingene. Mer spesifikt, i uaktsomhet handlinger, må du bevise at skader og / eller skade ble forårsaket av uaktsomme handlinger av en annen. I objektivt ansvar, men ansvaret blir automatisk pålagt. Vanligvis dreier din viktigste bevisene rundt skader eller skader.

 Søksmål

 Du kan ta med et søksmål for uaktsomhet eller objektivt ansvar mot enhver person eller enhet ved å sende en sivilt søksmål. Eventuelle rettslige krav inneholder elementer, eller krav som må oppfylles før du kan sende inn en sak mot en annen part. Personen som bringer klagen kalles saksøker; og personen som forårsaker skaden angivelig kalles tiltalte. Vanligvis, i tilfeller av erstatningsrett som uaktsomhet og objektivt ansvar, saksøkerne søke økonomisk kompensasjon fra de tiltalte for skaden de har lidd.

 Uaktsomhet Handling

 Uaktsomhet handlinger inneholde fire elementer: brudd, skatter, årsakssammenheng og skade. Vi har alle en plikt til å utøve rimelig aktsomhet, kjent som standard vare, til andre. Forsømmelse oppstår når denne retten blir krenket eller krenket, og for personskade eller skade etter resultatene. En bilulykke kan være et eksempel på en uaktsomhet handling. Hvis du er skadet i en bilulykke gjennom uaktsomme handlingene til en annen person, for eksempel kryssing av et stoppskilt og traff bilen din, så du kan ha rett til økonomisk kompensasjon for skader og skade på eiendom.

 Objektivt ansvar handlinger

 Vanligvis aksjer objektivt ansvar inneholde færre elementer å bevise i forhold til uaktsomhet handlinger. Med objektivt ansvar, bare for å vise at du har blitt skadet, og at tiltalte forårsaket skader. Med objektivt ansvar, spiller det ingen rolle om tiltalte handlet i god tro eller ikke var på feil, fordi generelt, er ansvaret automatisk pålagt. Objektivt ansvar kalles absolutte ansvar.

 Forbruker

 Produktansvar lov refererer til en teori der et defekt produkt forårsaker personskade eller skade på deg. Vanligvis kan produktet ansvar krav settes under tre forskjellige teorier om objektivt ansvar, uaktsomhet og / eller brudd på garantien. Brudd på garantien betyr vanligvis selger produktet denaturert produktet på noen måte, og at du feilaktig fremstilling forårsaket skade eller personskade. Hvis et produkt ansvar handling er under objektivt ansvar, du vanligvis bare trenger å vise at produktet var defekt, og feilen har medført skade eller skade.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha