Hva er forskjellen mellom en knebøy og beinpress?

 Bygge muskler er en av de beste metodene for å få core styrke og generell muskelmasse. Knebøy og beinpress øvelser er laget for å styrke quadriceps muskler. Hovedforskjellen mellom de to borerigger er posisjoneringen av vektene i heisen og muskler som er nødvendige for utøvelse. En knebøy er en sammensatt bevegelse som vekt bør være høyt på skulderpartiet. Den beinpress maskin er en isolert øvelse som krever bodybuilder å presse ned vektene med føttene.

 Det er spesielle vektløfting maskiner for både knebøy og beinpress øvelser. Disse maskinene støtter vektene, holde vektløfter trygt. En knebøy stativ krever kroppen byggmester til å plassere vekten på en vektstang, lagt på hans skuldre under en knebøy bevegelse. Den beinpress maskin er en glidende gulvplate festet til vektene blir presset opp fra liggende posisjon.

 En av de viktigste forskjeller mellom cracking og benet trykket er behovet for spesialutstyr. En knebøy ikke trenger spesialutstyr. Det kan utføres med en manual, en benk bar, knebøy rack og. Den beinpress krever en spesiell beinpress maskin. Det er fordi vektløfter må utøve i liggende posisjon, hvor han presser vekten av kroppen hans til himmelen. Denne maskinen inneholder spesielle vektskiver vektstenger fast.

 En annen viktig forskjell mellom knebøy og beinpress, risikoen for skader. En beinpress maskinen er mye enklere på kroppen og mindre sannsynlighet for å sikkerhets skade enn en knebøy. Dette er fordi den beinpress en isolasjons trening med formål å bare lårmuskelen. Knebøy er kjent som en sammensatt øvelse som fungerer rygg, skuldre, firehjulinger og lår.

 Knebøy er den mest kjente få styrke trening. Denne øvelsen krever kjerne styrke til å presse vekten opp fra en huk posisjon. Den beinpress maskinen er en slider enhet som presser vekten i en forhåndsbestemt skrå posisjon. Maskinen holder bena og kroppen i en låst posisjon, som ikke fremmer generell kjernen styrke.

 Knebøy og beinpress er mye brukt av kroppsbyggere for å bygge beinmuskulaturen. Den beinpress har en klar fordel i knebøy øvelsen for å gjøre store quad muskler. Denne øvelsen fokuserer bare på quad området av bena. Imidlertid er knebøy forårsaker en sammensatt øvelse, som er en symmetrisk masse vunnet flere muskler inkludert baken, rygg og hofte.

  •  Utføre knebøy kan bidra til å styrke lår og andre musklene i bena og korsrygg.
  •  Knebøy kan være med eller uten vekter.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha