Hva er forskjellen mellom en skatt og en dispensasjon?

 Et skattefritak og kan både bidra til å redusere mengden av betalte skatter, men bruker svært forskjellige metoder. I noen tilfeller kan en person kvalifisere for både skattefradrag og unntak, som kan brukes sammen generelt for ytterligere å redusere skattebyrden. Den primære forskjellen mellom en skatt og en dispensasjon er at en kreditt reduserer skatt betalt beløp, mens dispensasjon påvirker mengden av årlig inntekt som kan beskattes.

 I undersøkelsen av forskjellen mellom og skattelettelser, er det viktig å forstå at de arbeider på hver side av den samme ligningen. Hvor mye inntekt anses skattepliktig, avhengig av hvor mye penger en person eller husholdning, minus eventuelle fradrag og unntak. Når beløpet, basert på skattepliktig inntekt er bestemt, kan skattefradrag brukes på den faktiske andelen av dette beløpet må tilbakebetale redusere en person eller husholdning. Med andre ord, skattefritak hjelpe beregne den totale mengden av skatten, mens skattefradrag bidra til å redusere den totale betalingen.

 En skatt er en fast sum penger bevilget av regjeringen til en enkeltperson. Generelt, hver skattebetaler og deres avhengige ektefeller eller barn, bør en viss mengde som kan bli løst fra sin årlige inntekt. Beløpet som kan unntas kan endres årlig, og kan være forskjellig avhengig av om rapporten er for en person eller et par. De fleste amerikanske skattebetalere er kvalifisert for i det minste ta et individuelt fritak hvert år.

 En av de viktigste forskjellene mellom en skatt og en dispensasjon er at nesten alle er kvalifisert for fritak, mens en skatt kreditt gis bare til visse individer. En skatt kreditt gis vanligvis når regjeringen ønsker å skape et insentiv for positiv atferd, som å installere solcellepaneler på en primær bolig. Skattefordel er også noen ganger gitt til folk som gjør relativt lite for å hjelpe dem beholde mer av pengene de tjener. For å kvalifisere for en skatt kreditt kan være basert på tiltak i løpet av forrige regnskapsår, og kan utløper etter en viss periode.

 En skatt kreditt bidrar til å redusere utbetalingene til regjeringen, eller kanskje til og med tillate for skattyterne å motta en selvangivelse. Når den samlede skatt er beregnet for en person eller husholdning, er studiepoeng brukt til å redusere eller betale skatt, eller lage en negativ balanse at regjeringen skylder nå skattyter. Selv om de blir brukt mer selektivt, kan en skatt kreditt være en fin måte å redusere skatter. Siden endre reglene om skattefradrag årlig, er det viktig å grundig sjekk forskrifter for å avgjøre om eventuelle kjøp eller handlinger i det siste året er kvalifisert for en kreditt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha