Hva er forskjellen mellom et fellesskap og et stipend?

 Både stipend og stipend for å bli betraktet som tilskudd, og noen ganger begrepene brukes om hverandre. De fleste stipender er også tilskudd, men tilskudd ville ingen stipender. Forskjellene kan faktisk være variabel og avhenger av tilskudds tilbydere organisasjon.

 Stipend tendens til å bli gitt til lavere grads studenter, hovedsakelig for kostnaden av allmennutdanning. De kan være begrenset til naturen av rektor, en student, men de fleste ga generelt og award penger til utdanning basert på overlegen ytelse på skolen. Noen også ta hensyn til, eller kan kreve spesielle ferdigheter. Miss USA og Miss America missekåringen, for eksempel både utveksling programmer, og kvinner som har overvunnet disse parader penger til å fortsette sin utdanning på lavere eller høyere nivå.

 De fleste stipendene er basert på søknad, men like godt som kvalifikasjoner som gjør noen svært kvalifisert for tilskuddet. Det er mange spesielle omstendigheter som en person er kvalifisert for et stipend, kan gjøre som hennes etternavn, hennes status som enslig forsørger, det faktum at de har en invalidiserende tilstand, eller hennes spesifikke forskningsmål som student. Mer generelle stipend tildelt av land og stater kan gis til elever på skolen skal være tilgjengelig til enhver tid, med et minimum karakteren punkt gjennomsnitt på minst en B, som kan vise til økonomisk nød.

 En forskjell mellom et stipend og stipend er at de fleste stipendene ikke er basert på behov. De er stort sett basert på dyktighet, GPA, og kvalifikasjoner til å arbeide i et bestemt område. Stipend er også vanligvis betale for noen form for arbeid, for eksempel undervisning på høgskolenivå, mens skaffe en masterâ € ™ s grad eller doktorgrad, eller gjør ekstra opplæring i et sykehus ombord sertifisering tjene som en spesialist i et bestemt område i medisin etter gjennomføringen av den medisinske skolen. Disse pengene har en tendens til å betale for et internship eller feltarbeid, slik at studenter, hovedsakelig på høyere nivå, kan forbedre sin opplæring i sitt interessefelt.

 Det finnes et antall betalte praksisplasser tilgjengelig for studenter på lavere nivå og kan betraktes som enten stipend eller stipend. Mange av de beste museene i countryâ € ™ s tilbud fellesskap og intern muligheter til studenter fra lavere nivå, vanligvis i deres junior eller senior år på college.

 Fellesskapet innebærer ytterligere begrenset tidslinje og en fast periode på måneder der arbeid eller praksisplasser vil bli ferdigstilt og folk vil bli betalt. Den største forskjellen her mellom stipend og stipend er at de fleste børser vare i minst ett semester på skolen, selv om noen mer generelt, kan gis til å betale for skolepenger. Stipend kan vare i noen dager, noen uker, noen måneder, et år eller noen år, avhengig av omfanget av arbeidet, og de vanligvis betale i etapper, gjennom månedlig godtgjørelse, i stedet for å tildele den totale sum penger på en gang.

  •  Stipend er generelt gitt til studenter for å dekke kostnadene ved endt trening.
  •  Medisinstudenter et stipend for å fullføre opplæringen samtidig tjene motta deres høyere grad.
  •  Det er mange stipend muligheter for enslige forsørgere.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha