Hva er forskjellen mellom et reir og hønsehus?

 Et reir og rust er to forskjellige ting, selv om begge blir brukt av fugler, og i noen tilfeller, fugler med begge, avhengig av situasjon og deres behov. Enkelt sagt, et reir er konstruert plass hvor fuglene kan sitte eller knebøy, mens en seng er en abbor, en fugl must grep sitte på. Reir og perches brukes både for å sove og beskyttelse mot rovdyr, men bare ett reir kan brukes til å ruge eggene.

 Når fuglene bygge et reir, samles de materialer for å skape en struktur og linje, eller en eksisterende bygning linje. Avhengig av art, kan disse materialene omfatter kvister, fjær, gress, dyrehår, biter av papir, og et bredt utvalg av andre ting. Mange reir er bygd i skjermede, skjulte områder, forårsaker fugler å skjule reiret. Dette er ekstremt viktig fordi reir brukes ruge egg.

 Når fuglene hekker og produsere egg, må eggene holdes varm før de klekkes. Dette betyr vanligvis at en eller begge foreldre har til å sitte på egg til en viss tid for å utvikle embryoene til fugleungene. Selvfølgelig kan eggene ikke balansere på en abbor, så reiret bør bygges for å holde dem i løpet av inkubasjonstiden, og for å beskytte de unge fuglene før de er gamle nok til å fly.

 En abbor, på den annen side, er ganske enkelt en abbor. Mange fugler hønsehus søvn, fly opp i trær og perching på kvister og grener til ly seg mot rovdyr på bakken. Fugler også avhenge sover for å holde et øye med potensielle byttedyr og salong utenfor rekkevidden av rovdyr. Ofte et reir og et sted å sove er svært tett, og gir muligheter for fugler mens de rase og bringe unge.

 En annen viktig forskjell mellom et reir og hønsehus er at mens de fleste fuglene bygger reir av ulike typer, ikke alle fugler til hønsehus. Bare sangfugler kan feste fordi de er spesielt utviklet føtter som tillater dem å gripe ting. Ines passer tre forover åpne klør og en tå som vender i den andre retningen, hvorved en klemme som kan brukes til å holde fuglen på en gren, selv i søvne, mens andre fugler mangler denne evne.

  •  Når fuglene produsere egg, må eggene holdes varm før de klekkes.
  •  Fugleungene er trygge og holdes varm i et reir.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha