Hva er forskjellen mellom varetekt og vergemål?

 Barnefordeling og vergemål er nærstående juridiske termer som refererer til de rettigheter og plikter for en voksen i omsorgen for en mindreårig. Barnefordeling og formynderskap varierer i mengden av beslutningsmyndighet gitt til omsorgsperson.

 Misforståelse

 Forvalter av et barn kan være hans veileder, en lærer, men ikke alltid vakt. Tilsvarende kan vergemål være permanent, mens vakten kan bare være midlertidig.

 Effekter

 Barnepass inkluderer muligheten for en part til å ta juridiske og medisinske avgjørelser for et barn. Vergemål kan ikke begrenses til å bry seg hver dag med begrenset beslutningsmyndighet.

 Betraktninger

 Når du foretar en beslutning om varetekt eller vergemål, vil retten vurdere det beste for barnet og finne ut hva ordningen vil sikre det en trygg og stabil hjem og riktig caregiver.

 Process

 Selv om dommerne er ofte bestemme foreldreretten til barnet eller foreldrene eller foresatte kan gjøre rettsvesen vergemål ordninger.

 Forbehold

 Hver stat gjør egne lover og prosedyrer som gjelder barnefordeling og formynderskap. Sjekk prosesser og eksakte definisjoner for dine ferdigheter ved å kontakte en advokat for familien eller sosial service byrå.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha