Hva er forskjellene mellom lån og stipend til studenter?

Lån og stipend til studenter er to typer av økonomisk støtte for å hjelpe folk få høyskoleutdanning. Videre til media hjelp finansiere verk for samme formål, og de forpliktelser de har påtatt av støttemottakeren er forskjellige. I stipendene, gode faglige kvalifikasjoner er nødvendig for mottaker å fortsette å motta hjelp for varigheten av universitetet.

En av de mest åpenbare forskjellene mellom lån og stipend for studenter er at det tidligere må tilbakebetales, mens sistnevnte har ikke tilbakebetalt. Vanligvis betalingsbetingelsene knyttet til college lån tillate tidsplan utbetalinger fra en gang etter å ha innhentet grad. Mange lån programmer har bestemmelser om refusjon av midler mottatt gjennom en plan hvis studenten ikke fullføre sine studier. Avhengig av bestemmelsene knyttet til studielånet, kan nedbetalingstid være fleksibel.

Med stipender til studenter, er det ingen plikt til å returnere alle innsamlede midler i jakten på høyere utdanning, forutsatt at studenten forblir innrullerte og aktiv i hele perioden som omfattes av tilskuddet. For eksempel, hvis en elev får et stipend til ett semester av studiet ved et bestemt universitet og bestemmer seg for å forlate før slutten av kvartalet, må kanskje betale beløpet på tilskuddet for inneværende kvartal. Vanligvis må betalingen være mottatt før studenten er kvalifisert for ekstra assistanse tilskudd program de kommende kvartalene.

Studielån og stipend noen ganger forskjellig på de grunnleggende kriterier som er nødvendige for å få hjelp. Lån kan eller ikke kan kreve et minimum karakteren punkt gjennomsnitt for å kvalifisere for å få hjelp. I kontrast tilskudd krever et minimum gjennomsnitt det siste året til å søke om støtte, og opprettholde en viss gjennomsnitt for hvert kvartal, semester, eller en blokk av universitetet der studenten søker finansiering. Dersom minimum GPA ikke opprettholdes er det sannsynlig at studenten bli utvist fra stipendprogram.

En annen forskjell mellom lån og stipend for studenter har å gjøre med tilstanden i college student. Det er lån programmer som tilbyr økonomisk bistand for deltidsstudenter. Stipend er mindre sannsynlighet for å gi støtte til studenter som ikke presterer som heltidsstudenter. Mens det finnes unntak, offentlige utdanning tilskudd i mange land de er spesielt for å hjelpe folk som ønsker å satse på en utdanning på heltid, men ikke har økonomiske ressurser tilgjengelig.

Det finnes også stipend for lærere og på samme måte, lån; lærerne har tilgang til stipend gjennom presentasjon av prosjekter for studentsamfunnet; lån ikke krever lærerne å presentere utdanningsprogrammer, bare hvis den oppfyller de økonomiske forholdene har tilgang til den.

Søkere bør merke seg at studielån og stipend kommer i mange former. Noen vil være tilstrekkelig til å dekke grunnleggende kostnader for college, mens andre programmer dekker bare en del av.

For mer informasjon besøk: Mec Stipend

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha