Hva er forskjellige typer oppgaver Ankel vekter?

 Ankelvekter er et populært tilbehør for å styrke fitness-minded idrettsutøvere og idrettsutøvere. Det er flere heiser og rutiner som kan følges med vekter, for eksempel ben heiser og øker. Legge ankelvekter til hjerte eller aerobic rutiner kan også fremme etappe toning. Øvelsene kan også bidra til å lindre leddsmerter.

 Blant de mest populære ankelvekter øvelser er mageøvelser. Dette kan bringe i form av hengende ben og ben heiser. Under hengende leg raise, holder utøveren henne overkroppen opp fra en push-up og dip bar, og bruke hennes magemusklene til å løfte bena i luften. Dette kan være rett med bena til å bli mer vanskelig, eller med knærne bøyes for å lette bevegelsen. Leg heiser utføres på bakken og å involvere heve beina på en flat posisjon før de er utvidet i luften.

 Under cardio rutiner, øvelser vekter kan bare gjøres ved å legge vekter til ankelen, og utførelsen av øvelsene som normalt. De beste resultatene kan bli sett av vekter mens du går, løper eller går baklengs. De kan også brukes til en viss grad, under sykling, bruk av en stasjonær sykkel, eller med en elliptisk maskin.

 En annen populær måte å utføre ankelvekter øvelser under aerobic aktivitet, for eksempel step aerobic, strekker rutiner, og ulike leg lift øvelser. Det er mulig å sikkerhets, ankelen og hofteleddet smerter i ankel vekter redusere med en enkel øvelse. Denne øvelsen utføres ved å ligge på siden av kroppen, med ett ben over den andre. Bena holdes rett, utvidet nedover, mens det ene benet er løftet i luften. Hjelpe ekstra vekten av ankelvekter å strekke og styrke hofter og andre ledd som strekker seg nedover.

 Knee extensions er en annen populær form for ankelvekter øvelse som kan bidra til å styrke bena. Denne øvelsen er ferdig sitter, ryggen rett og bena bøyd i knærne, som ikke bør komme opp fra bakken. Benet er rettet, fjerning av ankelen i luften. Disse inkluderer ankel vekter øvelser, er en populær måte å styrke leddene og musklene i underkroppen.

  •  Side etappe bringer - med eller uten ankelvekter - økning i omfanget av bevegelse og av de ulike muskelgrupper, inkludert de som arbeider på rumpe og hofter.
  •  Noen mennesker liker å inkludere noen vekt øvelser med trinn aerobic rutiner.
  •  Ankel vekter kan brukes i leggen-raise øvelser som styrker magemusklene.
  •  Enkelte ankel vekt øvelser kan bidra til å redusere hofteleddet smerte ved å styrke og strekke hoftene.
  •  Leg heiser er utført liggende på bakken, og involvere heve beina på en flat posisjon før de er utvidet i luften.
  •  Kun vekt øvelser kan bidra til å redusere ryggsmerter.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha