Hva er forskjellige typer Speed ​​Training øvelser?

 Speed ​​øvelser er laget for å øke en persons maksimale hastigheten, vanligvis mens du kjører, og forbedre utholdenhet. Ulike teknikker kan brukes til å øke hastigheten inkludert repetitive sprint trening, høye spark og kjører trapper eller plattinger. Noen kurs kan også bore hastigheten som shuttle kjører og ladder øvelser. Inkludering av en vektløfting trening er også viktig for styrke, som kan ha å heve en merkbar effekt på den generelle hastigheten.

 Det er viktig å inkludere en varm opp som første del av alle hastigheter trening. Bare stretching og jogging i ti minutter eller mer er vanligvis tilstrekkelig varme opp. Likeledes er det viktig å kjøle ned etter en krevende økt hastighet øvelser. Lys stretching og jogging kan bidra til å holde kroppen fra å bli skadet.

 Generelt praktisering av sprint i seg selv er en av de viktigste oppgaver hastighet. Vanligvis blir dette gjort i repetisjon. Det er akselerasjonen i disse øvelsene bør omfatte også, fordi den gjennomsnittlige hastigheten er vanligvis påvirket av hvor lang tid det tar for å møte den maksimale hastigheten. I sprint øvelser, må man arbeide for å ikke holde noe tilbake fra å kjøre for å tvinge musklene til å forbedre. Observere riktig form, men fortsatt helt avgjørende for sikker sprint.

 Noen enkle øvelser som kan forbedre hastigheten har også høye spark, hæl spark, hopping og hoppe. Vekt trening med fokus på ben kan også være evnen til kroppen for å utøve kraft for å bedre på bakken, noe som resulterer i en raskere foroverstilling. Å være sterk er ikke den eneste aspekt av å kjøre, selv om, så det er viktig å øve gangavstand også.

 I noen tilfeller, til de beste typer hastighet av øvelser for idrett inkluderes i prosesser for sporten som spilles. Noen idretter krever korte perioder av våren kjøre, mens andre krever lange lengder av utholdenhet kjører. Øvelser kan inkludere transport går, kjører trapper eller plattinger, og en rekke av sprint på streker. Ved betjening ved hjelp av disse øvelsene, reservasjon av ingen energi for senere er den beste måten for å forbedre hastigheten på lang sikt. Denne typen arbeid er vanligvis ikke en god idé under spillet, men kan være avgjørende under trening for å forbedre hastigheten.

 Det er viktig å huske at bare hastigheten er svært lite verdt som en person er ikke så smidig. Agility øvelser er en viktig del av hurtig øvelser fordi en person som er i drift i høy hastighet må også være i stand til å foreta mindre justeringer i løpet kjører for å kunne utføre en effektiv sport. Øvelser som boring stigen, vinranker og andre detaljerte aktuelle mønstre kan forbedre agility. En spiller som er smidig og med en større fordel på banen enn noen som bare raskt, så disse øvelsene bør inkluderes i alle hastigheter treningsregime.

  •  Sprintere må engasjere seg i strekk eller lett jogging før de kjører med maksimal hastighet.
  •  Jogging gir en aerobic trening.
  •  Sprinting forbedrer hastigheten på en stoppet posisjon.
  •  Styrketrening kan hjelpe løpere forbedre sin fart.
  •  Løpere kan bruke sportsklokker til å overvåke deres hastighet, distanse og hjertefrekvens.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha