Hva er forskjellige typer transistorer?

 Transistorer er et eksempel på en elektronisk komponent som har fortsatt å utvikle seg, både i brukervennlighet og applikasjoner selv om avansert teknologi. For tiden er det dusinvis av forskjellige transistorer som i vanlig bruk i en rekke enheter og i mange typer maskiner og utstyr som brukes i alle former for næringsvirksomhet.

 Strøm bipolare transistorer tilkobling og energi i en rekke enheter. Med en p-type eller n-type lag mellom kollektor og emitter lag, kraftige halvledere som kan fange opp et svakt signal og betydelig styrking av integriteten av signalet. Transistorer av denne typen er ofte funnet i telekommunikasjonsutstyr.

 RF MOSFET transistorer er et utmerket eksempel på felteffekttransistorer beregnet for tung bruk. Hvis metall-halvleder, de kan håndtere en stor mengde kraft for en lang tid. Radiostasjoner, TV-skjermer og stereoforsterkere har en tendens til å bli tatt i byggingen av enhetene.

 Silicon likerettere, kjent som SCR likerettere, tyristorene sport fire-lags design laget med tre terminaler. En terminal er vanligvis satt opp som en utgang-tilkobling, mens den andre terminalen er satt opp som en inngang-tilkobling. Den tredje terminalen er typisk konfigurert for å bli brukt som innganger eller utganger. SCR stil transistorene generelt større når høy spenning er nødvendig, siden den har evnen til å styre strømmen av vekselstrøm når noen faktor fører til at anordningen for midlertidig å stenge.

 Darlington transistorer har æren av å inkludere to bipolars i én enkelt enhet. Denne type kan gi en høy strømforsterkning, mens det krever mindre plass enn det som ville være nødvendig for å huse to separate bipolare transistorer.

 Disse og andre typer av transistorer er ofte gjort for å sørge for en rekke variasjoner i hvilket strømningskapasitet kan ha forskjellige transistor pakker. Mange profesjonelle elektrikere vil anbefale at et sett av PCB elementer må erverves for å håndtere hver av transistoren pakker, hvor det er mulig å realisere en maksimal effektivitet av komponentene.

  •  Transistorer par P-type og N-type halvledere i konfigurasjoner som best dekker behovene til anlegget.
  •  Bipolare transistorer hjelpe elektronikk funksjon.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha