Hva er forventet avkastning på midlene?

 Også kjent som forventet avkastning på eiendeler, er forventet avkastning på pensjonsmidlene en projeksjon av hvor mye overskudd som med rimelighet kan forventes av en type investering eller næringsvirksomhet. Formålet med denne typen projeksjon er opp til partene å avgjøre om avkastningen er innenfor et område som de anser som akseptabelt å tillate. Hvis ja, så aktiviteten kan gjenstår og forhåpentligvis føre avkastning som er minst lik utstikket. Dersom partene føler forventet avkastning på eiendelene er ikke tilstrekkelig til å gjøre den nødvendige tid og ressurser, kan de bestemme seg for ikke å forfølge muligheten og leter etter en annen investering.

 Utvikle en forventet avkastning på midlene kommer til å gjøre bruk av et bredt spekter av relevante data til å forutsi avkastningen på investeringen som med rimelighet kan forventes på et fremtidig tidsramme. Vanligvis innebærer vurdering av kostnadene forbundet med aktiviteten og veie at kostnadene mot potensialet for avkastning. At potensialet for avkastning er ofte utviklet basert på en kombinasjon av historiske data, riktig vurdering av den nåværende tilstanden i markedet, og tar hensyn til hva som er mest sannsynlig til å skje i markedet i fremtiden. Fra dette perspektivet, er forventet avkastning på eiendeler som ikke en projeksjon som er onlyl basert på håp, men en som er basert på en korrekt anvendelse av pålitelig informasjon.

 Både enkeltpersoner ved hjelp av forventet avkastning på eiendeler som en måte å finne ut om det er økonomisk gjennomførbart å inngå et partnerskap av noe slag, eller selv å forbli et selskap som er allerede i gang. For individuelle investorer, kan dette konseptet brukes til beslutningen om å kjøpe eller å holde visse filer eller andre eiendeler på grunnlag av en rimelig projeksjon av fremtidig ytelse og mengden av inntektene vil trolig bli realisert. Venture kapitalister, kostnaden av å støtte et nytt selskap fra risikoen knyttet til dette foretaket, veier, deretter avgjøre om forventet avkastning er verdt å bruke tid og ressurser. Selv selskaper som ønsker å starte interne prosjekter vil ønske å beregne forventet avkastning på en idé om hvor raskt prosjektet med rimelighet kan forventes å generere nok inntekter til å rettferdiggjøre gitt innsatsen.

 Mens forventet avkastning på eiendelene er en projeksjon, tar deg tid til å beregne den potensielle avkastningen er svært viktig. Uten å gjøre det, kan skaffe investorer i en ny virksomhet være svært vanskelig. I tillegg produserer denne type forvente avkastning, er det også viktig for driften av fremspringet settet, inkludert alle data som ble ansett som en del av prosessen. I beste fall kan den forventede avkastningen på midlene hjelpe investorer og bedrifter unngå å bli involvert i prosjekter som til slutt er ikke veldig lønnsomt, og hjelp til å begå ressurser til aktiviteter som til slutt vil gi betydelig avkastning.

  •  Forventet avkastning er en projeksjon av hvor mye overskudd som med rimelighet kan forventes av en type investering eller næringsvirksomhet.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha