Hva er GbE?

 Ethernet kabling brukes til hard-tråd lokale nettverk, og Gigabit Ethernet er et sett med Ethernet-standardene med et minimum dataoverføringshastighet på en gigabit per sekund. Dette tilsvarer 1000 megabit per sekund, noe som overgår tidligere opprinnelige Ethernet og Fast Ethernet hastigheter på 100 Mbps og 10 Mbps respektfull. The Institute of Electrical and Electronics Engineers setter standarder for Ethernet-teknologi. Dette gjør at produsentene å bygge nettverk maskinvare og programvare som er kompatibel med ensartede "smaker" av å gjøre Ethernet. Det er fire slike smaker GbE.

 Som sett satt i IEEE 802.3z og 802.3ab standarder, bruker GbE en av to typer fiber, tvunnet par, eller kobberkabler, selv om sistnevnte er arven teknologi. Bruk av optiske kabler, er multi-modus og single-mode kabel. Forskjellen ligger i den måten som overføres signaler gjennom rørene.

 Hver GbE standard er utpekt av en forkortet navn. Den "1000" refererer til hastighet på 1.000 Mbps. "Base" refererer til basebånd, og initialer til endepunktet av den type kabelteknologi. Forkortelsene er som følger:

 Kategori 5-kabel, noen ganger Cat-5 som sådan av produsenten. Det finnes flere forskjellige typer av kabler på grunnlag av deres tekniske spesifikasjoner. Noen ganger, er betegnelsen på 1000Base-X brukes som en generell referanse til GbE inkludert uten type eller spesifikasjon for kabling.

 GbE kabling er effektiv for faste avstander, slik at lengden av kabelen som kreves for et bestemt nettverk til en bestemt smak av GbE nødvendig. Noen bærbare datamaskiner og hovedkort allerede opptak til innebygd GbE evne. GbE er allerede overgått av 10-Gigabit Ethernet. Denne smaken av Ethernet er 10 ganger raskere enn en-GbE, og er noen ganger referert til som XGbE.

  •  Et nettverk tester kan brukes til de fleste typer ledninger brukes med GbE testing.
  •  Cat 5 kabel med RJ45 plugg.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha