Hva er Gel hansker?

 I en verden av sykling, er vibrasjoner fienden. Sykkel produsenter studere de beste rammematerialer for demping støt og vibrasjoner, ofte ved hjelp av dyrt eller vanskelig å lage materiale for å bekjempe slike ulemper. For bruksbil, men det finnes enklere måter å holde hendene og håndleddene rolig mens du sykler uten å bruke en formue på en state of the art sykkel. Den første og minst kostbare skritt i å gjøre sykkelen mer behagelig er en god kombinasjon av gel hansker.

 Til de vibrasjoner forårsaket av ulendt terreng eller raseri flate veier, gel hansker har innstikk i spesifikke punkter på håndflaten til å absorbere vibrasjon før den når hånden din. Gelen seg selv er en geleaktig substans i håndflaten av hansken, og fordi det bestemt, men forsiktig, demper det vibrasjoner samtidig som det gir komfort til håndflatene. Gel hansker kan komme i en rekke ulike stiler og tykkelser, og det vil være opp til deg å prøve på flere par for å finne den beste passform og stil.

 Når du kjøper gel hansker, vurdere materialer, design, og tykkelsen på hansken, da disse faktorene vil ha størst innvirkning på din tilfredshet. Lycra materiale gi mer komfort og flex, noe som gir hånden behagelig ekspandere og trekke seg sammen, men det er også utsatt for å sprekke enn andre materialer. For en mer robust hanske, prøv lær eller syntetiske hansker som er mindre fleksibel, men mer holdbarhet vil tillate.

 Bestem om du ønsker full finger hansker - hansker som dekker helheten av alle fingrene - eller fingerløse hansker, som dekker håndflaten, men er kuttet av i første eller andre knoke av hver finger. Fingret eller fingerløse hansker er et spørsmål om preferanser, så velg den du er mest komfortabel med.

 Den viktigste faktor når du kjøper gel hansker, tykkelse og plassering av gel. Velg en hanske som er for tynt, og du vil ikke få tilstrekkelig vibrasjonsdemping. Velg en som er for tykk, og du vil legge merke til at hendene trøtthet raskt på grunn av den ekstra svingen din hånd vil gjøre for å kompensere for tykkelsen på gel. Prøv å gel hansker som lar deg grep styret velger normalt, men sørg for at du skal føle gel gjør sitt arbeid under håndflaten.

 Det er svært viktig å sikre at gelen tilsvarer flaten din hanske med stress punkter på hånden. Gelen vil gjøre deg noe godt hvis den ikke kommer i mellom håndflaten og rattet, og de fleste hansker ikke dekke hele håndflaten med gel. Så prøv å lage flere par for plassering av gelen passer din hånd; Husk at emisjonen kan endre seg avhengig av størrelsen eller merket av hansken, så prøv så mye som mulig til du finner den rette for deg.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha