Hva er Great Lakes marinebase?

 Great Lakes orlogsstasjon, kjent som Naval Station Great Lakes, er den tredje største amerikanske marinen Base. Den dekker 1628 hektar på bredden av Lake Michigan, en time nord for Chicago, Illinois. Basen ble etablert i 1911. Da USAs president Theodore Roosevelt undertegnet en ordre slik at byggingen av Great Lakes Navy base, fortalte han marinen til å gjøre det den største og beste Navy treningsanlegg i verden. I begynnelsen av det 21. århundre, var det åsted for en rekke vitale Navy programmer.

 I 1994, the Great Lakes Naval Base, US Navy eneste rekrutt trening kommando anlegget. Om 37 000 seilere uteksaminert fra rekrutt trening sentrum hvert år. Under trening i "boot camp" på Great Lakes, rekrutter lære militære historie og skikker, og for å forberede dem fysisk og mentalt for kravene til militærtjeneste.

 Ved slutten av treningen, rekrutterer besøker Battle Stations 21. Denne treningsanlegg i Great Lakes marinebasene simulerer bor og arbeider på en marineblå skip. I løpet av sine 12-timers evaluerings rekrutter svare på branner, oversvømmelser og simulerte personskader. Dette fungerer som en eksamen for rekruttene før de oppgraderer som sjømenn.

 Etter "boot camp", mange seilere gå opp til Training Support Center på Great Lakes marinebase. Det inkluderer de marine tekniske skoler hvor seilere lære de ferdighetene de trenger for å gjøre jobben sin. Basen er også hjemmet til Naval Hospital Corps skole som utdanner seilere til å bli lærling-nivå sykehus corpsmen. Disse corpsmen får jobbe i militære sykehus, om bord på skip og marine enheter.

 Great Lakes marinebase er en integrert del av historien til marinen og Illinois historie. Under første verdenskrig, ca 100 000 seilere trent på Great Lakes marinebase. Den grunnleggende pioner rase integrering i marinen. De første afro-amerikanske rekrutter rapportert for opplæring i 1942. I 1944, den første afrikansk-amerikanske offiserer ble bestilt på basen.

 På ett punkt, om lag 25.000 mennesker arbeider, live og tog på Great Lakes marinebase. Som i 2010, hadde mer enn 1.100 bygninger, inkludert alle 29 av de opprinnelige bygningene, som ble designet av Chicago arkitekt Jarvis Hunt og bygget mellom 1 903 og 1927. Alle 29 opprinnelige bygningene er registrert i det nasjonale registeret over historiske steder.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha