Hva er Green Coffee Extract?

 Grønn kaffe ekstrakt er en helse supplement laget av unroasted kaffebønner anlegget. Det er antatt at en anti-oksidant, arbeider gunstig stimulere cellevekst og forhindre aldring effekter på huden. Det er også antatt å gi andre helsemessige fordeler som vekttap og blodsukker. Selv om bruken av grønn kaffe ekstrakt med en helsepersonell før bruk, må diskuteres, ikke antas å negative bivirkninger, spesielt hos friske mennesker.

 Vanligvis er grønn kaffeekstrakt kjøpes i form av kapsler, tabletter og pulver. Kapsler og tabletter dosering varierer fra 100 milligram til 500 milligram. Pulveret blir ofte oppløst i varmt vann og forbrukes, i likhet med en kopp svart kaffe øyeblikkelig. Noen medisinske tilbydere kan anbefale at en person tar flere kapsler eller tabletter om dagen, mens andre kan begrense dosering. Videre har mange mennesker er motet ønsker å ta opp med meieriprodukter, fordi de kan påvirke styrkegraden på en av de aktive ingrediensene, polyphenol.

 En av de viktigste årsakene til at noen tar grønn kaffe ekstrakt for vekttap. Ekstraktet inneholder et naturlig kjemisk kalt klorogensyre, som ifølge noen reduserer størrelsen på fettcellene i kroppen. Dessuten tror de at ekstraktet bidrar til å brenne fett i kroppen. Hvis sant, ville begge faktorer arbeide for å føre en person til å gå ned i vekt.

 Noen mennesker tror at grønn te ekstrakt hjelper diabetikere opprettholde sunne blodsukkernivået også. For eksempel, er antatt å redusere nivået av glukose i blodet, og også øke mengden av glykogen. I tillegg er det tenkt å hindre glukose-6-fosfatase-enzym av frigjøringen av glukose fra leveren, noe som bidrar til å senke mengden av glukose i blodet.

 Andre fordeler av grønn kaffe ekstrakt, blant annet dens bruk som en anti-aldring supplement, og deres bruk for å senke blodtrykket. Nærmere bestemt er det antatt at en kilde for antioksidanter, regenerere cellene arbeider aldring effekter på huden og stoppe. Det er også antatt å kontrollere hypertensjon eller høyt blodtrykk.

 Grønn kaffe ekstrakt inneholder litt koffein, så det har liten eller ingen bivirkninger forbundet med koffein forbruk. Noen mennesker er anbefalt å bruke produktet med forsiktighet hvis de er gravide eller ammende, som virkningene av ekstraktet i følgende grupper av mennesker ikke har blitt studert. I tillegg er folk med sykdommer som kreft, HIV og hepatitt C, ikke produktet, med mindre en lege.

  •  Mange gourmet kaffebarer som selger ulike typer grønn te i tillegg til grønn kaffe ekstrakt.
  •  Unroasted kaffebønner planten brukes til å lage grønn kaffe ekstrakt.
  •  Grønne kaffe bivirkninger er vanligvis minimal.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha